Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abc abc abc

Tak bardzo mi żle;((

Polecane posty

Gość abc abc abc

Rzucił mnie... Mówił, że tak bardzo kocha, niedługo zamieszkamy razem, weźmiemy ślub... Mam dziecko z innym i muszę od czasu do czasu odwiedzić z małym jego rodzinę... Samego niestety boję się puścić;( Więc pojechałam, a on mnie zostawił. Teraz nie mogę znaleźć sobie miejsca, ciągle chce mi się płakać. Nie mam szczęścia w miłości. Najgorsze jest to, że myśli, że go zdradziłam, a to nie prawda. Powiedział, że mnie nienawidzi i już zawsze będę jego wrogiem. Że będzie z inną (kręcił z nią jakiś czas). Nie wiem co robić, nie potrafię żyć bez niego. Już raz Go straciłam, ale jakimś cudem udało mi się odzyskać. Tym razem jednak nie widzę za bardzo nadziei. Błagam pomóżcie mi. Boję się, że zrobię jakąś głupotę;((

Gość izabelka www.com
przecież masz dla kogo żyć, masz dziecko a dziecko to największe szczęście, zajmij się dzieckiem a o tamtym nie myśl dziecko przeciez jest najważniejsze.

Gość o matkonjnsdj
nie rozumiem, a czemu to rodzina nie odwiedza małego? tylko ty do nich jezdzisz? jak chca utrzymywac kontakt to niech oni sie postaraja. nie do konca rozumiem twojego fcaeta? wie z emasz dziecko z innym i jest zły o utrzymywanie kontaktw tego dziecka z jego rodzina? a ty pojechałas do dziadków dziecka czy do jego ojca? po 1. oni powinno przyjechac do ciebie, a po drugie. jelsi pojechałas do faceta no to troche dziwnie, on powienien sie russzyc chyba nie?

Gość abc abc abc
Wiem, że dziecko najważniejsze, ale ono też pyta o tamtego. W zasadzie to pojechałam do dziadków, ale ojciec małego mieszka w tym domu. Najbardziej mnie boli to że nie chciałam się rozstawać w taki sposób. Nie zdradziłam, a teraz wyszłam na najgorszą. Dla mnie poza Nim żaden inny facet nie istniał. Tak bardzo Go kocham, nie radzę sobie z tym. Jedyne co mnie utrzymuje przy życiu to właśnie synek.

Pewnie dupek szukał powodu żeby się rozstać i znalazł. Co prawda głupią ale faceci to z reguły młotki więc co się dziwić że i durny powód znalazł. Nie płacz bo nie warto dla takich dupków się zamartwiać. Masz synka i zajmij się nim bo to jest najważniejsze - a za jakis czas zobaczysz że da się żyć bez niego :). olej go tak jak on Ciebie nie odzywaj się i tyle. trzeba się szanować :)

Pewnie dupek szukał powodu żeby się rozstać i znalazł. Co prawda głupią ale faceci to z reguły młotki więc co się dziwić że i durny powód znalazł. Nie płacz bo nie warto dla takich dupków się zamartwiać. Masz synka i zajmij się nim bo to jest najważniejsze - a za jakis czas zobaczysz że da się żyć bez niego :). olej go tak jak on Ciebie nie odzywaj się i tyle. trzeba się szanować :)