Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agusiakkk

PILNA POMOC

Polecane posty

Gość Agusiakkk

Zwracam się z prośbą o oddanie bardzo cennych głosów na ogród mojej mamy która ciężko w nim pracuje a ktoś bardzo chce nieuczciwa konkurencja wygrac i oddaje głosy automatycznie z maszyny dzis ostatni dzien głosowania a ja potrzebuje wielu wielu głosów zeby uciec nieuczciwemy konkurentowi Bardzo was prosze o pomoc ta wygrana miała byc niespodzianka dla mojej mamy http://www.rytwiany.com.pl/index.php?infoid=8 nr. 9 Godzwon Wiesława

Gość o matkonjnsdj
o nie znowu ty???? juz oddałam głos ale gdybym wiedziała ze bediesz zasmiecac kafe nie zrobiłabym tego. a moze tyjestes zła konkurencja dla innych co?

Gość ksjwfhkjhs
a mi sie spodobal ogrod pana Jana Walkowskiego i to na niego zaglosowalam :D

Gość agusiakkk
jestem konkurencja i jestem zdesperowana ... ale ja namawiam ludzi do głosowania i robie to sprawiedliwie a ktos ma napisany program i nawet si enie wysila .... :(

Gość o matkonjnsdj
taaaa ty wiesz ze ktos ma napisany program tak by na jakiejs stronie głosy oddawac. to jets ta twoja niezdrowa konkurencja?? dzieckooooooooooooooooo

Gość agusiakkk
tak mi sie wydaje . poniewaz 2 dni temu o 22 sprawdzałam wyniki ja miałam 47 % i rywalizowałam zupełnie z kim innym z panem nr 1 było 47 - 29 i okej ... a pan z 8 miał 2 % przy 900 głosach !! wstałam rano i miałam 37 % a ten pan miał 29 i tu szok kto siedział w nocy i klikał ?? rozumiem ze szło oddac 20 głosów ale nie 300 ...a programy takie sa bo juz sie z takim spotkałam ale hackerem nie jestem niestety