Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejku jejku jejku!!!!!!

mój głupi chłop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

często zdarzało mu się spóźniać, a to 15 minut, a to 30 minut i nie przez korki na mieście tylko po prostu. oczywiście nie powiadamiał mnie wcześniej i często czekałam jak głupia. mówiłam mu, żeby dał znać jak ma się spóźnić to ja później wyjdę z domu czy coś. no i przegiął wczoraj. umówiliśmy się na 9:30 bo mieliśmy jechać na basen. wstałam raniutko, upiekłam pyszne rogaliki z czekoladą, ogarnęłam pokój i czekałam, czekałam, czekałam. w końcu wkurzona zajęłam się swoimi sprawami, a ten jak gdyby nigdy nic przyjechał po 14.. nie wpuściłam go. i nie odzywamy się do dziś. myślicie, że facet który nie szanuje czasu kobiety nie jest nią poważnie zainteresowany? mam już dość, w sumie to jedyna jego cecha, która mi nie pasuje ale no czy tak można żyć????? dziewczyny, pomóżcie

Gość masz do czynienia
z ignorantem. ten, kto nie szanuje czasu innych, jest gówna wart. dobrze zrobiłaś. niech się nauczy, że inni nie muszą na niego czekać. choćiaż, jeśli o niego konkretnie chodzi, nic się na pewno nie zmieni. prostak i tyle.

Gość kljoijo
ignorant (łc. ignorans, -ntis niewiedzący od ignorare nie znać, nie wiedzieć) osoba niemająca podstawowej wiedzy z danej dziedziny, nieznająca się na czymś. Hasło opracowano na podstawie „Słownika Wyrazów Obcych Wydawnictwa Europa, pod redakcją naukową prof. Ireny Kamińskiej-Szmaj, autorzy: Mirosław Jarosz i zespół. ISBN 83-87977-08-X. Rok wydania 2001.

Gość do poprzedniczki
hasło opracowane na podstawie słownika nic tu nie da bo chodzi o ignorowanie tej dziewczyny i w tym znaczeniu poprzedniczka napisała swój post. :P nie ograniczaj się jedynie do słownikowych haseł, to za mało jeśli chodzi o wiedzę życia codziennego :P

Gość czarnucha 77
wiesz mezczyzni to czasem takie duze dzieci :) ale wiesz gdyby to on czekał na ciebie tyle to by sie działo oj działo ..

Gość sama sobie chłopa wybralas to
teraz nie rycz babo.

Gość autorko
To chyba jakis zart :o ten facet to jakis zart... zjedz rogaliki i zapomnij o nim...

no właśnie zjadłam rogaliki, zapiłam winem i postanowiłam z nim zerwać. koniec tego dobrego :/

Gość dam ci radę ale......
musisz mi przysłać rogale

Rogalika rano? Z czekoladą? A on nie przyjechał? Dziwny jest. Może godziny mu się pomieszały?

Zaraz zrywać. Zapytaj najpierw co i dlaczego. Wytłumacz mu, o co chodzi ze spóźnieniem. Wyjaśnij, co się robi, kiedy człowiek się spóźnia. A jak on nadal będzie stawiał opór - pomyśl, co dalej.