Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

większa od reszty.

Rozpocznijmy wspólne odchudzanie! :) bez żadnych diet. Kobietki - bądźmy piękne

Polecane posty

Gość ewe_lka
Nom wiec zaczelam odchudzanie od 1 wrzesnia, wtedy na wadze bylo 61,7 :( w sobote bylo 60... ale jakos duzo jem... w srode zamierzazm sie zwazyc, ciekawe czy schudne od soboty... no a mam 160cm wzrostu.. :) Na imie mam Ewelina i lat mam. 18 :) A moje odchudzanie polega po prostu na spozywaniu mniejszej ilosci jedzenia :P

o witam nową odchudzaczkę:) maniana > mamy podobną sytuację , damy radę!!:) choć wiadomo, lekko to raczej nie będzie... słyszałyście o diecie Dukana? bo ja się zastanawiam, czy nie przejść na nią.... (słyszałam o niej wiele zalet jak i również wad) ......i nie wiem w sumie co robić..

vitaliana Ja już jestem na diecie Dukana. Od ponad tygodnia :P I efekty, jak widzisz są.

Olesława ---aaa to Dukan [musiałam gdzieś nie doczytać chyba] no efekty piorunujące....:) chyba się przemogę , tylko najpierw poczytam o tej diecie bo mam książkę cała:)

Ksiazka fajna. Ja tez jestem na innym temacie tutaj z dziewczynami, co te diete stosuja :D

Ja się też zastanawiałam nad Dukanem, ale z tego co słyszałam, jeżeli nie dotrwa się do końca, to efekt jojo murowany, a tego się najbardziej boję :(

Hej lasencje :) maniana88 TY wcale nie zaczynasz od poczatku diety, Ty po prostu z 83 kg na 80 zjechalas :) Czy to nie brzmi lepiej? vitaliana ja czytalam wiele o Dunkanie. Nie jest to zdrowa dieta, bo przez pewien czas nie jesszz warzyw, a pozniej tez sa male ilosci. Mozesz zakwasic sobie organiz. Nerki padna, ale to ponoc wychodzi duzo pozniej. Ostatnio w Super Linni i jeszcze gdzies, ale nie pamietam gdzie, czytalam wypowiedzi sietetyczek, ze odradzaja ta diete, bo sa po niej problemy zdrowotne i wiekszosc ludzi wraca do wagi wyjsciowej po 2 latach :/ Ja bym sie na nie zdecydowala, bo po prostu mi nie odpowiada, ale jesli ktos czuje sie na silach , to mozna probowac. Tyle ze to nie jest zadna zbilansowana dieta, i chyba w tym problem.. Mialam isc dzisiaj na spacer rano, ale tak mi sie nie chcialo ze szok.. Norma przed okresem:/ Wczoraj dalam rade 10 min na orbim, bo mnie wszystko kulo i oddechu nie moglam zlapac.. Nie wiem co jest...

u mnie spadeczek o 0,5kg czyli z 61,3 na 60,8 ;-) niestety same imieniny w tym miesiącu i muszę się mieć na baczności... dziś na sniad.jajka ze szczypiorem plus warzywa na obiad jakieś mięsko z warzywami będzie np nóżka plus surówka z marchewki i jabłuszka...taką mam chcicę na takie jadło... no i zachowane jest niełączenie :-P

Gość ewe_lka
o jeju, jeju :) Żabciu ty chudlas juz tak duzo ? bo twoja waga wyjsciowa to 79, tak ? jak to zrobilas ? stosowalas jakas diete ? czy mniej jadlas ? i od kiedy tyle schudlas ??

viataliana, ja od długiego czasu piję pokrzywę w formie herbatki. Bardzo pomaga na trawienie :-) Ale zastrzeżenie jest takie, że nie wolno jej pić za często :-) Widzę Dziewczynki super efekty u Was! :-) Gratuluję Wam bardzo i witam nowe koleżanki! U mnie centymetrowe spadki, najwięcej bo aż 4 cm w brzuszku po 19-tu dniach :-) Buziaki Kochane!

Witam Kochane! No więc, wczoraj jakoś po obiedzie było - 80,3 kg , dzisiaj natomiast przed śniadaniem było - 77,8 kg . Tak więc nie jest tak źle i od tej wagi zaczynam w stopce :) A Wy Dziewczyny kiedy się ważycie, rano na czczo ?

Dziewczyny, ale oszukujecie :P Jutro dopiero wazenie :P maniana88 ja sie waze na czczo, rano. Shaneeya mi tez na cm najbardziej zalezy,a dokladnie na brzuszysku.. Zmierze sie jednak dopiero po miesiacu:)

Karolina83 - ja dzisiaj się ważyłam w wyjątkowych okolicznościach. W następnym tygodniu wskakuję na wagę w środę, tak jak Wy. :) Wyobraźcie sobie , że dzisiaj obiad gotuje moja kochana Babcia. Wpadłam do niej żeby się zorientować co bedzie, patrzę a tam knedle ze śliwkami się robią. No i chciał nie chciał muszę zjeść :(

Ja się staram ważyć częściej niż raz w tygodniu, żeby sprawdzić czy dieta daje rezultaty. I też na czczo.

Bo ja już jestem nareszcie na półmetku, 5 kg za mną. Odchudzam się już od miesiąca. Za jakiś miesiąc będę wychodzić z dietki, resztę dopracuję sobie ćwiczeniami. Nie mogę się doczekać 5 z przodu :P

Ja właśnie boję się Dukana, ze względu na to niezbilanosowanie:( narazie więc zostanę na niełączniu.. Dziś zjadłam serek wiejski i ogórek na śniadanko:) potem jabłko, a teraz właśnie sobie zjem pierś z kurczaka gotowaną z pomidorami:) ogólnie jestem z siebie zadowolona, bo zazwyczaj jak mam @ to mam nie pochamowany apetyt, a teraz udało mi się to kontrolować. ogólnie to w tym wszystkim najciężej powstrzymać mi się od nie jedzenia słodyczy (narazie mi się udaję) a najgorzej jak widzę gdy ktoś sobie je batonika:P :DO kiepsko jakoś się czuję, i chyba zrezygnuję dziś z siłowi:(

A ja dzisiaj też nie ćwiczę, nie chce mi się :( Póki co poskakałam po drzewie za śliwkami, trochę się umęczyłam, bo nie jest to już takie proste jak w dzieciństwie :)

Karolina83., ja się mierzę przy każdym cyklu ćwiczeń, albo jak mi motywacji brakuje - to najlepszy sposób dla mnie :-) Tym bardziej, że waga wolno drga, dzięki ćwiczeniom i mało restrykcyjnej diecie (tzn. zdrowe jedzenie, najadanie się do syta, ale nie przejadanie się i jedzenie wtedy, gdy jest się na prawdę głodnym). Nie szykuję się na szybki spadek wagi, bo chcę osiągnąć prawidłową masę ciała skutecznie. Dzięki temu moje grzeszki, które mi się czasem zdarzają nie powodują zachwiania mojego metabolizmu. Buziakuję i Karolinko: centymetr naszym sprzymierzeńcem! :D

ja to nie wiem czy moje ważenie będzie wiarygodne, ze względu na @ :( ale wejdę na wagę,zobaczę jak się sprawa ma:D nic mi się dzisiaj nie chce... nawet posprzątać:P ale mam okres więc mi wolno:D :P

Czesc dziewczyny :) Shaneeya jak wg Ciebie lepiej jest cwiczyc na orbim, 20 min rowno jechac czy 10 min interwalowo? Bo ja zauwazylam, ze chyba te interwaly sa lepsze na spalanie tluszczu. Olesława zdarzylas sie juz pooobijac wszedzie od hula hop? :) vitaliana ja sie okresu nie moge doczekac, bo tydzien przed i tak sie czuje jak g..., nie mam sil, mega apetyt i kluja mnie jajniki :/ Ja mam na wadze mniej o 0,2 kg :D Malutko, ale ja sie mega ciesze:D Po tym, jak co chwile cos slodkiego zjadalam, cwiczylam tylko 2 razy po 10 min, modlilam sie zeby waga nie poszla mega w gore, zeby byla ta sama, to ja ozloce, a tu taka niespodzianka :D:D To na mnie bardziej zadzialalo niz mega ostatni tydzien. Jednak zbilansowana dieta, to jest to ! :D

Karolina, jestem nieco obolała, bo zaszalałam wczoraj i kręciłam 1,5 h. Ale czuje sie fajnie dzieki temu :) pozdrawiam.

hejka ;-) waga stoi... chyba śpi tak jak ja prawie jakoś mam dziś lenia... ;/ ale codziennie bieganina więc może dziś na spokojnie :o ewelka najlepszą dietą jest mniej żreć, ruch ćwiczenia i niełączenie..mi zeszło tyle przez ok. rok i 3 m-ce...

Gość ca.roline
No to tak wlasnie robie :) waga spada moze wolniej, ale mysle, ze potem latwiej bedzie ja utrzymac.. Od soboty zeszlo 300 gram... ALe tak po kilka gram i uzbiera sie kilogram :)

Gość ewe_lka
sorry, moja siostra karolina tez gdzies na forum pisze i jej nick mi wyskoczyl, nawet nie zauwazylam ze pod jej nickiem wyslalam ta wiadomosc, sorki

Cześć dziewczyny. U mnie dobrze. Waga dzisiaj 58.0kg, do końca odchudzania coraz bliżej, ale nie wiem czy będę się odchudzała do 55kg bo bardzo biust mi siada i mój partner już narzeka....Może ćwiczeniami zwalę jeszcze kilogram i koniec. Wchodzę lekko we wszystkie swoje rzeczy czyli mieszczę się w małe 38 i duże 36, także nie wiem co robić. Widać mam grube kości bo już wyglądam w miarę...Pozdrowienia Papa.

Hej!!! Ja wymyśliłam sobie na dzisiaj misję - rower :) Za jakieś dwie godzinki wsiadam i jadę i nikt mnie nie powstrzyma :) Tylko jestem ciekawa jak daleko? :D

Gość mrs. brightside
jestem z wami od dzisiaj :) 170cm i 59 kg, chcialabym 53..

Gość malbab
i ja się dołączam - chcę schudnąć 3 kg, ważę 58kg / 164 cm. duży brzuch i uda - stąd chcę się pozbyć zwałków tłuszczu mam plan: wyrzucam z jedzenia białe pieczywo, słone przekąski (które uwielbiam), piję więcej wody i ostatni posiłek przed 18 do tego 30 minut pływania dziennie (mam swój basen) na nic więcej się nie zbiorę