Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo sama juz nie wiem

Niech ktos mi odpowie, mam sie czym przejmowac?

Polecane posty

Witam, Biore tabletki microgynon21 od ok 8 miesiecy, ost spoznilam sie z pierwsza tabletka po przerwie ale ok 6 godzin (wiec niby ok-mniej niz 12) dalej bralam o stalej porze. Kochalam sie w przerwie. Czasami robilam 3-5 godzinne opznienie z wzieciem tabletki. Nigdy sie tym, nie martwilam, bo przeciez tak mozna.. ale, teraz jak dokonczylam to opakowanie dostalam krwawienia 3 dnia przerwy - czyli ok-jednak "okres" twal 1,5 dnia, a nigdy tak nie mialam (normalnie zawsze trwal ok 4-5 dni). Dodam, ze ostatnio czasami rano po przebudzeniu mam lekkie mdlosci(ale nie wymiotowalam), jestem bardziej rozdrazniona. Co o tym sadzicie? takie objawy to wynik, ze sie stresuje ewentualna wpadka? nie martwic sie? zrobic test? dziekuje :)

nikt nie ma sdania na ten temat? chcialabym przynajmniej wiedziec, czy wam dziewczyny tez zdarzylo sie miec krwawienie z odstawienia ok 1 dnia? czy to sie zdarza?

Gość bez paniki dziecwzyno
to jest tak, ze organizm dziwnie reaguje czasem mozesz miec krwawienie 1 dzien a nawet 6 dni. bywa roznie. jesli nie wymiotowalas i nie lyknelas tabsy pozniej niz 12 h to jest ok. jesli nie chcesz sie martwic to zrob test i tyle.

a testy daja prawdziwy wynik przy braniu tabletek? tzn one w koncu uwalniaja do ogranizmu homony wiec nie wiem? i czy moge zrobic test w srodku dniaa nie rano?

z doświadczenia wiem, że test zrobiony rano, przy pierwszym oddaniu moczu naje najpewniejszy wynik :)