Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luina2020

Myslicie ze sprzedaż używanych ubran na allegro to dobry pomysł

Polecane posty

Gość Luina2020

słuchajcie przez ostatni rok solidnie sie odchudzilam (-20kg) i wszystkie ubrania które mam w szafie są na mnie o wiele za duze. Mam duzo rzeczy bluzek spodni, 2 płaszczyki zimowe, 1płaszczyk wiosenno-jesienny praktycznie nowy, 1 płaszczyk sportowy, kórteczke podróbe, skórzana jakies zakieciki, 2 sukienki weselne, spodenki i rybaczki eleganckie.. no długo by wymieniac w kazdym razie sporo mam tych ubran w rozmiarach 42, 40, czasem zwiększone 38. Jest sens wystawiac je na aukcje, myslicie ze ktos cos kupi? kurcze starsznie jest mi potrzebna kasa bo serio nie mam w czym chodzic, na lato juz sie obkupiłam troche przez wakacje ale teraz na jesien zime nie mam nic. jak myslicie?

Gość a ja nie lubie cwiczyc
ze wystawiaj co ci szkodzi, a moze ktos cos kupi? jakas gruba raszpla

Gość inteinte
jak wyglądaja te sukienki weselne? w jakim kolorze, kroju i rozmiarze? zamierzam coś tańszego kupić, więc moze wrzuć zdjęcia

Gość inteinte
na allegro możesz wystawić, ale nie licz na kokosy, coraz gorzej jest coś sprzedać z używanych rzeczy. Ludziska wolą nową chińszczyznę;)

Gość Luina2020
nie no bez przesady to nie są takie wielgachne ubrania. po proostu teraz nosze rozm S czasem jak mniejsza numeracja to M i dlatego to wszystko jest na mnie za wielkie. własnie tak sie zastanawiam. a myslicie ze na jaka cene ludzie by kupili?

Gość Luina2020
jedna jest długa do ziemi prosta cos bardziej dla swiadkowej. kolor seledynowy ma szal i takie tam druga to czarna na szyje taka szeroka zwiewna

Gość a ja nie lubie cwiczyc
no se przejrzyj jakie ludzie ceny ustalaja czasem licytacja od 1 zl i juz. Roznie bardzo, jesli jakis lepszy ciuch to 20-30, gorszy mnie, tak raczej rozsadznie. Aha, ladne zdjecia to podstawa, wrzucaj tu skoro sa chetne.

Gość Luina2020
no własnie wiem ze za duze pieniadze ich nie sprzedam ale mam sporo tych rzeczy to jakby mi sie udalo wszystko sprzedac po 20,30 zł to moze by wyszło jakiej 3 stówy

Gość Luina2020
nie jestem przygotowana teraz na wrzucanie zdjec bo nie mam. musze najpierw porobic jakies ładne własnie, najlepiej chyba na kims.

Gość Luina2020
licytacje z minimalną ceną hmm nie wiem czy bede umiała niegdy nic nie wystawiałam. no ok to jutro sie tym zajme i cos powystawiam

Gość inteinte
seledyn to nie mój kolor i nie szukam długiej, a czarna krótka też raczej nie, najchętniej chaber Po 20 czy 30zl mozna liczyc tylko na firmowe ciuszki

Gość Luina2020
posiadam chabrową sliczną ale nie sprzedaje. po 20zł firmowe ciuchy np płaszcz firmowy za 20zł chyba kpisz

Gość inteinte
dawaj tę chabrową na handelek:) nie mialam na mysli płaszcza, raczej sweterki, bluzki, tuniczki itp Na płaszcze i kurtki akurat zaczyna się sezon, więc wystawiaj szybko

Gość Luina2020
o nie jej nie oddam:D kupiłam 2 tyg temu i jestem nią zachwycona:D no a takie lzejsze ubrania to wiem ze taniej

Gość inteinte
za ile ten chabrowy zachwyt kupiłaś? szukałam właśnie na allegro, ale jakoś nie mam odwagi kupić sukienki na wesele bez miary, a poza tym na modelkach wyglądają szałowo, a w rzeczywistości może to być szmatka. Nie ma to jak przymierzyć w sklepie

Gość szaudia
Gość szaudia
Gość gość
z uzywanymi ubraniami to jest to ryzyko, ze Ty je wystawisz za grosze i bedzie Ci sie wydawalo, ze one sa super i stracilas na nich, a ktos Ci zycie zatruje bo uzna je za szmaty,,ja sprzedawalam rzeczy po dziecku.mam mnostwo ciuchow i robilam paczki bo na sztuki to w ogole nikt nie chce kupic bo nie oplaca sie za przesylke placic..sprzedalam trzy paczki i kobiety pisaly maila, ze sliczne i sa zadowolone ( tym bardziej, ze firmowe rzeczy po zlotowce, dwa zlote za sztuke sprzedawalam) a czwarta sie przyczepila bo jej sie nie podobaly, bo szmaty sprzedalam. wyzwala mnie od najgorszych, zbluzgala, nerwy mi szarpala przezy tydzien a jak zaproponowalam, ze oddam jej kase, zeby odeslala paczke to ucichla i komentarza tez nie wystawila, ludzie czesto na allegro swoje frustracje wyladowuja trzeba miec mocne nerwy...

Gość OLDSCHOOLOWE RZECZY
Witam Nie wiem czy to Panie zainteresuje, ale chciałbym sie poradzić ... Posiadam trochę oldschool'owego sprzętu na moich aukcjach (m.in. joysticki, stare aparaty fotograficzne, stare gry na kasetach). Także posiadam dużo starszych gier PC, płyt CD i inne. Sprzedaż ogólnie idzie dobrze, ale chcialbym może ją trochę przyspieszyć. Stąd pytanie jak w temacie, jak sprzedajecie tego typu sprzęt - osobno, czy też w zestawach. UŻYTKOWNIK ALLEGRO: krzysztofm30 - można sprawdzić jakie to przedmioty konkretnie. Widziałem aukcję, gdzie takie oldschoolowe rzeczy wrzuca się "do jednego worka" i sprzedaje. Czy to jest bardziej opłacalne ? Będę wdzięczny z opinie Pozdrawiam Krzysztof

Gość gość
Odradzam kupowanie na allegro! Niejednokrotnie miałam problem z tym, że rzecz była w gorszym stanie niż na zdjęciu/w ogłoszeniu! Kupujcie nowe ubrania, są sklepy gdzie kupuje się je w takich cenach jak używane z allegro (np. allinside.pl) i nie dawajcie się naciągać ;) Większość tych używanych rzeczy nie jest warta swojej ceny ;)

Gość gość
Ja miałem w szafce stare (firmowe) bluzy, spodnie etc. sprzedałem wszytsko w kilka dni na www.odkupuj.pl ;-) polecam portal

Gość gość
Odradzam. Za każdym razem powtarzam sobie że ostatni raz ale zawsze szkoda wyrzucić... i za kazdym razem to samo. Używki kupują laski bez kasy chyba bo ciężko się doprosić o własne pieniądze. Kupią a później 2 tygodnie bujają się z wpłatą i często muszę pisać albo prosić allegro o pomoc w wyegzekwowaniu należności. Po prostu żenada