Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz bym chciala

prawo jazdy - ile czekaliscie na egzamin? ile placiliscie?

Polecane posty

Gość juz bym chciala

jw. i za ktorym razem zdaliscie? i jak np drugi raz sie umawialiscie to ile placiliscie? i za caly kurs tez ile placiliscie ? :P

Gość agaaaa21
zapłaciłam 4000 i nie musiałam iść na żaden egzamin :) nie napiszę skąd jestem :)

Gość juz bym chciala
ja tam wolalam sie nauczyc czegos i przy okazji mniej zaplacic ;] za wszystko razem z umowieniem sie na egzamin zaplacilam 1494zl, a pewnie nie zdam za pierwszym razem :( a na nastepny musze czekac 2 miesiace :(

Gość brak powodów
kurs 1350zł egzamin z teorii 22zł egzamin z praktyki 112zł odebranie prawka 70zł Za każdy następny egzamin płacisz tyle samo co za pierwszym razem. Na egzamin czekałam 2tygodnie. Zdałam za pierwszym razem :)

Gość agaaaa21
lejdis, jakich wypadków... jeździłam bez prawka 2 lata.. nauczyłam się jeździć na drodze. żadnej stłuczki... egzamin to była tylko formalność, ale nie miałam czasu :)

Gość juz bym chciala
jak fajne a w jakim miescie zdawalas? ja raczej nie zdam za pierwszym razem i zalamuje mnie mysl ze mam czekac potem 2 miesiace :(

Gość brak powodów
Nie masz się czym denerwować! Ja zdawałam w Łodzi.

Na teorię czekałam 1,5 miesiąca, na praktykę 2,5. Cen nie pamiętam. Zdałam za 1 razem.

Gość juz bym chciala
dzis bylam sie dopiero umowic na egzamin i juz bylam zestresowana a co dopiero bedzie jak tam przyjade zdawac...

Gość juz bym chciala
natka - czemu tak dlugo czekalas ? ja mam egzamin za 3 tygodnie i teorie i praktyke razem

Gość nie chce mi sie dzis logowac
warszawa kurs 1300 zł badania 150 zł dodatkowe jazdy po 45 zł teoria 22 4 egzaminy praktyczne po 112+3,50 5 egzamin opłacony na wrzesien 112+3,50 czas oczekiwania na egzaminy ok 3 tygodni

Ja zdawałam w zeszłym roku w czerwcu i u nas takie terminy to norma. Były też osoby, które czekały na praktykę aż 4 miesiące.

ja tak samo płacę za egzaminy jak brak powodów, bo również zdawać będę w Łodzi :) tylko kurs troszkę taniej, bo 1200 zł. zdaję 3 września pierwsze podejście. teorię już zdałam bezbłędnie :)

Jeszcze jedno - jak zdawałam egzamin, to u nas nie można było robić łączonych i na każdy zapisywało się osobno. Oczywiście po zdanej teorii dopiero możesz iść wyznaczyć termin na praktykę :) Kurs zaczęłam w październiku, egzamin miałam w czerwcu.

Gość juz bym chciala
powinni na kursie po skonczonym jak ktos umie jezdzic dac prawko a nie zeby gdzies jezdzic umawiac sie na egzamin czekac tyle i wogole :P