Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama_nie_wiem

mialam rozjasnione wlosy, a dzis zrobilam czekolade, mam mieszane uczucia!

Polecane posty

Gość sama_nie_wiem

w zeszlym roku robilam balejage blond pasemka z czekolada, podobalo mi sie ale wszyscy wokol mowili ze zniszcze sobie wlosy rozjasniaczem. Dzis bylam u fryzjera i zrobilam cala glowe czekolada, nie chce niszczyc tak bardzo wlosow. Ladnie, ale mam mieszane uczucia. Czy to normalne? a moze mi nie pasuje ten kolor? :( moje naturalne mialam jasny braz.

Gość sama_nie_wiem
help :(

z blondu na czekolade, pewnie przeżyłaś szok, bo to niemała zmiana. musisz sie przyzwyczaić ;) a jaki masz kolor oczu?

ja naturalne mam ciemny blond, przez 4 lata farbowałam się na jasne, chłodny blond ewentualnie pasemka brąz. Miesiąc temu tez walnęłam sobie brąz na całej głowie a do tego obcięłam włosy, jestem zachwycona:) Nikt nie każe Ci całe zycie nosic brązu, odczekaj trochę, naciesz się ciemnymi i wróc do tego koloru w jakim czujesz się najlepiej.

Gość sama_nie_wiem
oczy mam takie chocby ciemnoniebieskie czy szare. mam mieszane uczucia, bo to duza zmiana, nie mialam calych wlosow blond ale pasemka 2 na 1 z czekolada. nie wiem czy dobrze zrobilam :(

Gość sama_nie_wiem
ale jasna karnacja ?

moja koleżanka ma niebieskie czy szare oczy i ciemny brąz i nie jest zbytnio opalona i ładnie jej ;)

ja tez jak narazie mam pasemka ale zbliza sie jesien i sobie przyciemnie. Mam juz sprawdzona farbe i pewnie ja na dniach kupie