Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaron

rozjasnienie wlosow

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaron

Jak rozjasnic wlosy na ciemny lub jasny blond wolalbym na ciemny chodzi mi o naturalne sposoby

Ja myję włosy szamponem rumiankowym z garniera. Podobno też włosy robią się jasne od słońca. Latem mam jasne a zimą mi zawsze ciemnieją. Chcę mieć jasny blond a mi ciemnieją.

a jaki masz kolor wlosow naturalnie? mysi blond? wiesz powiem ci ze te "naturalne" rozjasnianie jest dobre na lato, kiedy wlosy potraktowane wywarem z rumianku czy cytryny "wypalaja" sie na sloncu i nieco jasnieja. ale zima te "wakacyjne refleksy" zanikaja...:-O z tego co wnioskuje szukasz sposobu aby nie zniszczyc wlosow.. ja mam sredni blond ale zupelnie popielaty, szary jak bury kundel...ale nie ziemny. do niedawna rozjasnialam wlosy rozjasniaczami na platyne i przez to mam gowno z kudlow... ale opracowalam idealna metode jak rozswietlic, ocieplic i ozywic taki mysi blond zeby wygladal jak typowy blond, bez widocznych odrostow i bez niszczenia wlosow. mialam 3cm odrost, kupilam farbe loreala 9.1, koncowki zabkow grzebienia z duza iloscia zabkow macza sie w tej farbie i przejezdza po odrostach. trzyma 5min i kiedy sie wysuszy wlosy trwaly efekt wyglada tak : mnostwo pasemek w kolorze ciemnego zlota miesza sie z "mysimi" i tworzy sie tym sposobem naturalny, zlotawy i piekny blond:)a wlosy blyszcza i sa mieciutkie. nikt nawet sie nie domysli ze to farbowane bo wygladaja jak w 100% naturalne