Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedzionaa

Płakać mi się chce

Polecane posty

Gość Zawiedzionaa

Dlaczego faceci są tak podli, bezduszni i egoistyczni??? Dlaczego dla własnych celów potrafią igrać z uczuciami innych osób? Dlaczego???!!!

Gość m@łp@
bo to jest niższa forma życia jako kobiety powinnyśmy im współczuć

Gość izabelka www.com
bo tacy są mężczyźni, trzeba długo i uparcie szukać i natrafić na tego odpowiedniego, ja oberwałam 3razy zanim trafiłam na mojego kochanego, jesteśmy ze sobą 4lata i rok po ślubie, mamy po 22lata.życzę tobie też abys odnalazła tego jedynego.głowa do góry.Ile masz kochana lat??

Gość Zawiedzionaa
prawie 26 i 3 porażki, przestaję wierzyć, że trafię na tego właściwego. Gdzie ich szukać??

Gość janina ze szczecina
Urzekła mnie Twoja historia, ale nie mogę nic na to poradzić, na osłodę dodam, że smsy w 36i6 się nie kończą.

Gość ochcochcoco
izabelka, gratuluje. poczekamy jeszcze troche az zalozysz topik:a bylo tak cudownie a teraz gowno.

Gość izabelka www.com
jejku że mam męża to od razu ktoś musi mi dowalić, dodam że mamy córeczkę i jesteśmy szczęśliwi, choć mało się widujemy bo mąż pracuje, ale czy to źle źe chcę kogoś podnieść na duchu, wiem co autorka czyje, ja też swoje wycierpiałam, do autorki----kochana pytasz gdzie ich szukać, to ci odpowiem, nigdzie poczekaj aż sama na niego wpadniesz, gdy ja szukałam trafiałąm na doopków a jak zwątpiłam i nie szukałam trafił mi się mój kochany już teraz mąż, teraz wiem może ktoś mi napisać że w poprzedniej mojej wypowiedzi jest napisane że trzeba cierpliwie szukać a mianowicie mi chodziło o to że trzeba być cierpliwym i wytrwałym nic na siłę, miłośc przychodzi nie spodziewanie z z moim mężem bardzo dużo przeszliśmy i niech mi nikt nie pisze że napewno się rozejdziemy, bo KOCHAM MEGO MĘŻA NAD ŻYCIE

Gość dfgdfgd
i nawzajem

Gość SUNIA - córka małpiatki
Ale kobiety są wytrzymalsze, bo mniej na stres narażone! To mężczyźni się zabijają o kobiety i harują dla nich jak woły by te mogły rodzic w spokoju nowe pokolenia zapładniane przez tych mniej zestresowanych!

Gość Kurcze nigdy nie brałem
Tylko trzy porażki, ja z kobietami miałem ich dziesiątki

Gość Zawiedzionaa
Dla jednych tylko, dla innych aż trzy. Dla mnie to dużo, bo za każdym wydawało się że to tak na poważnie, a okazywało się co innego.

Gość Zawiedzionaa
A co do czekania, już wiele razy słyszałam, zeby nie szukać, a czekać, jednak ile można?

Gość ...ot...co....
nie przejmuj sie, mnie tez chlopacy co chwile olewaja. i juz nie bede wyliczac ile razy z rzedu mi sie tak trafilo bo az zal jest :O faceci to swinie. zdania nie zmienie 🖐️

Gość Zawiedzionaa
Dzięki,że ktoś mnie popieracie. Najbardziej boję się tego, że mogę zostać starą panną:(

Gość ...ot...co....
widzisz, ja przy entym olaniu zaczelam sie zastanawiac co jest ze mna nie tak bo to az niemozliwe ze mialam tego pecha, ze trafialam na tylu pajacow z rzedu :( ale winy nie nalezy szukac w sobie. po prostu para musi sie dobrac. trafisz w koncu na swojego. znalezienie odpowiedniej osoby nie jest wcale takie proste. trzeba poznac wielu chlopakow, zeby w koncu spotkac takiego, ktory bedzie ci odpowiadal.

Gość izabelka www.com
kochana trzymam za ciebie kciuki, abyś poznała tego swojego księcia, buziaczki wielkie