Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniiii

Czy jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość moniiii

Prosze doradzcie mi dziewczyny,moze ktoras z was miala podobnie jak ja.A wiec nigdy nie mialam regularnych okresow,czasami zdarzal sie cykl 30 dni,a czasami 42 dni.ostatnio mialam miesiaczke 16 lipca,wczoraj zrobilam dwa testy-wyszly pozytywne,rano nadczo dzisiaj rowniez wyszedl pozytywny z gruba krecha T.Do tego mam bole w podbrzuszu jak na okres i male brazowe plamienia,nabrzmiałe piersi.Wiecej oznak ciazy nie zauwazylam.W piatek wybieram sie do lekarza,czy lekarz na podstawie badania usg bedzie mogl wykryc ewentualna ciaze?Prosze doradzcie mi bo troche sie denerwuje.

Gość Prażynka_87
chyba już można ci pogratulować;)

Gość zona ...........
krwawienie czy plamienie NIE JEST ok.....byc moze jest to poczatek poronienia...jak mozesz udaj sie jeszcze dzis do lekarza.....

Gość moniiii
kilka razy na bieliznie pojawily mi sie malutkie brazowawe plamki,gdzies wyczytalam ze to mozliwe w ciazy,nie wiem juz sama ...

Gość IZULKA:)
Myślę ,że na 100% jesteś w ciąży:)

Gość zona ...........
ja dla swietego spokoju skonsultowalabym z lekarzem......i tobie tez radze.....chyba ze masz w nosie......

Gość moniiii
no to nieźle... w dodatku ten co mi zrobił jest czarnoskóry :(

plamiłam w ciązy trzykrotnie w ciąży jesteś na pewno ale na ewentualne usg może być za wcześnie ciąża niecałe 6 tyg według ostatniej @ lepiaj poczekać z usg do 7tc żeby się czasem nie denerwować jak usg wcześniej nic nie pokaże

Gość moniiii
dzisiaj z samego rana umawialam sie z lekarzem,dopiero mozliwosc w piatek przyjecie :-( Strasznie sie martwie,Zona troszke mnie niezapokoilas.Nie wiem co robic ..

zona........... skonsultować może ale usg przy ciąży 5,5 tygodniowej niewiele pokaże

Gość moniiii
A wiec gdyby usg nie wykryło ciazy to badanie krwi na beta ?

Gość zona ...........
owszem ale moze dostanie jakies leki na podtrzymanie....nie lekcewaz.....znajdz kogos na dzis....przynajmniej przez telefon z lekarzem skonsultuj moze akurat powie ci ze mozesz dzis przyjsc..... Nie chce cie straszyc ale kazde plamienie jest niebezpieczne......

Gość moniiii
bardzo wam dziekuje,sprobuje podzwonic dzis do innych lekarzy,moze ktos mnie przyjmnie dzis albo jutro.pozdrawiam,jak bede cos wiedziala wiecej dam wam znac :-) buziaki

Gość lkdd
A chciałabyś być w ciąży? Ja bym chciała ale nic z tego nie wychodzi :(

Gość moniiii
niestey dzwonie i dzwonie nikt dzisiaj nie jest w stanie mnie przyjac :(

Gość moniiii
wlasnie do prywatnych lekarzy dzwonie,albo nikt nie odbiera,albo niestety dzisiaj juz nie.Jeszcze bede probowac.Tylko jest juz troche pozno ...

Gość zona ...........
to mow ze pilna sprawa ze krwawisz......wtedy cie nie odesla z kwitkiem.......

Gość moniiii
Powiem tak chciałabym,nawet od 3 miesicy mozna powiedziec,ze z mezem nie stosowalismy antykoncepcji.Ale nie przypuszczalam,ze to moze tak predko sie wszystko potoczyc ... Ale jeszcze nic nie wiem pewnego,lekarz potiwerdzi nasze podejrzenia.

Gość moniiii
jutro rano na 7 :-))))) lekarz jeden zgodzil sie mnie przyjac.Chyba nie bedzie za pozno ?Tzn dzisiaj plamien nie mialam,wczoraj dwie-3 plamki wielkosci orzeszka laskowego,i 2 dni temu.

Gość co ma piernik do wiatraka
rasistko? co z tego że lekarz jest "czarnoskóry? ???????????? z jaskini wyszłaś dopiero co? litości............

Gość moniiii
ja tego nie napisalam,ktos ,jakis "trol"podszyl sie pode mnie.

nie będzie za późno, też tak miałam, teraz mam do porodu 3 tyg powodzenia :-) daj znać jutro co słychać

Gość moniiii
Cati twoje plamienia byly oznaka czegos niepokojacego?Jeszcze jest jeden problem pale papierosy,czy mam rzucic z dnia na dzien czy stopniowo?Gratuluje,pewnie odliczasz dni do porodu :-)

Gość lkdd
co ma piernik do wiatraka- przecież to podszyw, człowieku :-o Mam dwie koleżanki które zaszły w pierwszym cyklu starań, także Tobie po prostu udało się za 3 razem. Gratulacje

Gość xxxYxxx
Postaraj sie pójść do lekarza, ale tez nie histeryzuj. Raz w 6 tygodniu miałam plamienie i faktycznie cała historia miała tu swoj koniec. A za drugim razem znowu plamienie, już myślalam, że po ptokach, a na drugi dzień ustało i wszystko w porządku. To pierwsze plamienie było krwiste, czerwone. Drugie było brunatne. To się zdarza przy zagnieżdżaniu sie jaja zdaje się.

Gość xxxYxxx
a papieroski rzuc od razu