Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolabrittissssssssss

Uprzejmie proszę o przetłumaczenie,rozumiem ale niedokładnie

Polecane posty

I like you too.. Hope you had a nice trip there. Today I fly to Malaga and will stay in south Spain for 8 days. It is my birthday on tuesday the 24th. Then 32 years old. Will celebrate it with my family. I am a really nice, gentle person with good values. I just miss a lady at my side. I think I could easily fall in love if I meet the right person. Have a fantastic weekend. Hope to hear from you soon.

Gość zdzirson prodżekte
że też cię lubi (wszyscy tak mówią), że ma nadzieję, że miałaś udaną wycieczkę(grzeczny jest:classic_cool:). Leci dziś do Malagi i zostanie w płd Hiszpanii na 8 dni(hmmm, ma ciemne włosy?:classic_cool:). We wtorek 24go ma urodziny, kończy 32lata. Będzie świętował z rodziną. Jest też skromniutki:classic_cool: Pisze, że jest fajny blablabla, wartościowy, miły. I że brakuje mu tylko laski przy boku, że łatwo by się zakochał, gdyby to była właściwa osoba (no chyba się na to nie nabierzesz?:D) I życzy Ci fantastycznego weekendu (parabolizuje, leci na ciebie:P) no i że czeka na odzew. ❤️:D

Gość preston
też cię lubię... mam nadzieje ze mialas udana podroz. dzisiaj lece do Malagi i zostanie w poludniowej Hiszpanii na 8 dni. 24 we wtorek sa moje urodziny. koncze 32 lata. bede je swietowal z rodzina. Jestem naprawde miłą i uprzejma osoba na poziomie. Tesknie tylko za kobieta ktora ze mna bedzie. Mysle ze łatwiej zakochac sie jesli spotka sie dobra osobe. Zycze fantastycznego weekend'u. ma nadzieje ze odezwiesz sie niebawem

Gość mandyiikkkk
Ja ciebie też.Dzisiaj lecę nad Malagą i będę w hiszpani 8 dni.24 są moje urodziny.Swietuję z moja rodziną.Jestem milym dzentelmenem,Tęsknię za moią panią.Myślę poznać kogoś interesującegoMiłego weekendu.Odezwij się

Dziękuję Wam bardzo,to tylko kolega korespondencyjny,uczę sie dzieki niemu angielskiego,ale nie wszystko chwytam

Gość niuhiu
Uczenie sie angielskiego od Hiszpana to jakas totalna pomylka.. Znajdz sobie jakiegos "nativa", abys miala pewnosc, ze w tekstach nie ma bledow.

On jest Szwedem,tylko pojechał na wakacje

oprócz tego uczę sie z ESKK,bo w szkole miałam niemiecki