Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarośniętaL

depilacja

Polecane posty

Gość zarośniętaL

Dziewczyny czy miałyscie albo moze taki laser do depilacji??? Czy jest on skuteczny???? Chce kupić używany bo nowe kosztują prawie 1500zł z przesyłką. Napiszcie proszę czy włoski faktycznie znikają i nie odrastają więcej? mam problem z owłosieniem szczególnie na nogach i jak golę je zwykłym depilatorem do zostają mi takie czerwone krostki, musze kilka dni czekać az zejdą ale po tym czasie inne już zaczynają wyrastać i przebijają się przez skórę i znowu poajawiają sie krostki masakra jakas :/ Zwykła maszynka starcza na 1-2 dni w miare "gładkich" nóg ale golenie to trochę za częste. Czy macie jakis sposób na gładkie nogi????? Pomocyyy!!!!

Gość zarośniętaL
a moze jakiś depilator zwykłu ale super polecacie? :) nikt nie ma problemu z goleniem tylko ja? mam już dość.... :(

Gość vvvvvvvvvvvvv
powiem tak:nie miałam nigdy takiego urządzenia w domu ale moja bratowa chodziła na zabiegi laserowe do kosmetyczki i widzi znaczną poprawę tylko ze ok. 1000żl kosztuje jedna noga ale efekt spoko .podobno to tez zależy od koloru włosa i skóry

Gość przykro mnie
mam w domu taki laser i on naprawde DZIAŁĄ!!!! mogłabym odsprzedac bo pozbylam sie juz niechcianego owlosienia. diewcyzny po co chodzic na drogie zabiegi jak mozna soie zrobic je samemu o kazdej porze!!!! jest tylko jeden minus - trzeba miec naprawde anielska cierpliwosc!!!! robi sie to bardzo bardzo powoli!!!! ale efekt jest super.jesli o mnie chodzi osobiscie POLECAM!!!

Gość dscfdsfsDFC
ale juz wogole nie rosna??

Gość przykro mnie
zaczna rosnac za jakies 2-3 lata ale ja nie dopuszcze do tego bo bede sobie robic za jakis czas jak zauwaze ze zaczynaja odrastac juz malenkie, i tak w kolko.

Gość dscfdsfsDFC
a mialas bardzo duze owlosienie i ile musialas czekac na efekty??

Gość przykro mnie
no mialam owlosienie średnie powiedzialabym, nie małe na pewno ale tez nie jakaś małpa :) efekty przychodza w ratach a nie tak odrazu. jakies 2 miesiace.

Gość a nie masz nikogo w uk
bo na brytyjskim ebayu kupisz o wiele taniej - oczywiscie jesli wygrasz aukcje

Dziewczyny, jeżeli któraś jest zainteresowana kupnem takiego domowego depilatora laserowego proszę o kontakt na maila karolinarew@wp.pl Mi jest on już nie potrzebny. W 100% sprawny, nie widać jakichkolwiek śladów użytkowania. Cena oczywiście do negocjacji :-) Serdecznie pozdrawiam :-)