Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bronislawa

monitor tetna plodu - sprzedam

Polecane posty

Gość bronislawa
To dziala jak KTG?

Gość a jaka cena?
pytam z ciekawosci tylko bo tez bede sprzedawala niedlugo(innej firmy) a nie wiem jakie ceny

Gość pikiniki...
To jest felerne urządzenie:o Też to miałam i nieraz się stracha najadłam, bo wskazywało nijak:o

Gość bronislawa
za 100 zł chcialabym sprzedac plus wysylka czy jak ktg?? no mniej wiecej;)mozesz sprawdzic jakie jest tetno Twojego malucha, posluchac serca i tyle.. wiem jakie to wazne zwlaszcza na poczatku ciazy gdy sie nie czuje ruchow jeszcze.. ja dostalam ten bajer troche za pozno

Gość bronislawa
czy jest felerne czy nie jest.. no na pewno nie jest to aparat ktg, ale serduszko dzidziusia slychac wyraznie i widac jakie dzidzius ma tetno.. nie wiem czego chciec wiecej.. usg tym nie zrobisz:P

Gość pikiniki...
Taaaa tylko niekiedy tętna wogóle nie wyczuło:o To panikowałam. Wolę iść do lekarza, który przy każdej wizycie sprawdza tętno dziecka niż w domu chodzić jak na szpilkach jak urządzenie czegoś nie wykaże:o

Gość bronislawa
a co znaczy ze wskazywalo nijak?? bo ja nie rozumiem jak moze nijak wskazywac? albo tetno slyszysz.. albo nie slyszysz.. do tego to sluzy... zebys uslyszala i nie wariowala.. gdy nie slyszysz jedziesz do szpitala - proste

Gość bronislawa
nie wyczulo bo czasem trzeba poszukac, dziecko to zywa istots i sie wierci w brzuchu.. mnie sie nie zdazylo nie wykryc tetna

Gość a jaka cena?
dzieki, trzeba nabrac wprawy zeby slyszec i nie panikowac ja rowno jak skonczylam 10 tydz co dzien sluchalam serducha a jak nie moglam znalesc odczekalam napilam sie wiecej, bno zawsze z pelnym pecherzem mi bylo latwiej i potem juz znajdywalam bez problemu, nie da sie tego pomylic z niczym tylko troche cierpliwosci. autorko-szkoda ze tak pozno sprzedajesz bo ja bym kupila ale juz mam i bede sprzedawac tez niedlugo ale ok 9 tyg temu to bym kupila;)

Gość Monitor jak monitor
Ale ubrania masz fajne nawet. Ile chcesz od reki za komplet 6 czesci h&m??

Gość podniszeee
uppp