Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o mało nie zeszłam na zawał

Hostessa? Nigdy więcej! Patologia aż strach!!!

Polecane posty

Słuchajcie zgłosiłam się do pracy w roli hostessy, pomyslalam atrakcyjne zarobki mogą byc na niektorych promocjach Boże. Facet zapakował 8 dziwczyn na 6 siedzeniach w samochodzie. Wszystkie te dziewcyzny(poza mną i drugą nową) znały sie, wyglądały za przeproszeniem jak ku**iszonki i takiego tez jezyka używały. Gadąły z szefem w czasie jazdy uwaga o lodach, fi**ach itp, rzucały do neigo jakies dwuznaczne teksty. Chciałam jak najszybciej stamtąd wysiasc, co na szczescie udało sie, poprosilam jakby nigdy nic o zatrzymanie za potrzebą w sklepie. Czułąm jakby mieli mnie wywieźć do burdelu za granice :O

Gość m@łp@
biedulko

Gość mb,
i co ucieklas?

juz po kilku minutach od kiedy zapakowały sie te wszystkie patologiczne dziewczyny czulam ze cos jest nei tak...przy wsiadaniu mialy jakis karton i jedna krzyknela do innej cos w stylu: co ty robisz! nie tutaj to sa przeciez ?stringi? chyba to powiedziała i chyba były nie zdazylam przyjrzec sie dokladnie po opakowaniach bo schowały z tylu po drodze zaczelam myslec jak tu wydostac sie z samochodu, ale przeciez nie poprosz eo postoj na prostej drodze poza miastem. poczekalam az dojechalismy do jakiejs miejscowosci, bylam juz 2h od domu w uwaga "strefie nadgranicznej' jak to zobaczylam niemalże widziałam siebie juz w zagranicznym burdelu

nie sadze zeby TAKIE dziewcyzny ktokolwiek poważny chciał gdzies zatrudnic i tego pożal sie boże kierowco-szefo-alfonsa :O popłakałam sie potem z emocji

Gość rany julekkkkk
i ucieklas? a ja tez ostatnio zastanawialam sie nad zostaniem hostessa ale chyba zrezygnuje bo sie przestraszylam nie na zarty, ale moze podaj jakis link lub cos do tej "firmy" l żeby przestrzec inne dziewczyny??

no skoro tu piszę, to ucieklam xd uważam po tym że hostessa to rzeczywiscie praca majaca cos z ku**y.. :O lepiej pracować za mniejsze pieniadze niz sie narażać! i robic cos pozytecznego a nie wciskac ludziom kti dziewczyny i tyle. nigdy wiecej nie spojrze na oferte pracy hostessy

Gość rany julekkkkk
daj jakies namiary na tych oszustow

no wiesz, czy sa oszustami na bank to ci nie powiem. bo nie dotarłam do 'celu', oddalonego nieco bądz co bądz. ale jadac myslalam sobie tez o tym ze rozmawialam z dziewczynami po zlozeniu cv i kazdej podawali różna granice zarobków, rózne godziny ale i tak najgorsze z tego wszystkiego była patologia tych dziewczyn jak i samego szefa ktorego wtedy oto poznalam. wyobrażacie sobie zeby rozmawiać o penisach itp..w pracy...do szefa? to chore.

Hostessa faktycznie różnie się kojarzy. Ja zaczynałam pracować jako hostessa dla porządnych dużych firm, później dla banku, następnie był awans za awansem i teraz sama prowadzę firmę więc dziewczyny nie ma czego się bać. Zanim jednak zdecydujecie się pracować dla kogoś najpierw wszystko dokładnie sprawdźcie.

odjechali dalej. ale i tak troche sie obawiam, bo w kocnu na moim cv jest adres i wogole...a ten 'szef' to jakis psychol tandetny alfons, mam nadzieje ze hmm jakby to rzec 'nie bedzie mial mi za złe" tego.. do domu dojechalam pksami, po godzinie siedzenia w jakims sklepie bo byłam w szoku, miałam kase na szczescie ze soba!!

Gość wzruszyła mnie twoja historia

Gość nbmkl
Skoro to nie prowokacja, to podaj namiary do tej firmy !!!

Gość nbmkl
Bo jak większość tematów na kafe, jest zmyślona i nie mająca zupełnie nic wspólnego z rzeczywistością.