Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damlan _26

czy to jest jakis ku.rr.... koszmar?? pytam ??

Polecane posty

Gość Damlan _26

Od 3 lat jestem z kobieta z którą się zaręczyłem z którą chciałem mieć dzieci i z która mieszkam od roku!! i znalazłem dzis coś w rodzaju jakiegos cholernego pamiętnika!!! w sumie to byla tylko karta zapisana! zreszta nie tylko, tam było o jej bylym, w sumie to naeet byłym gościa nazwać nie można bo ja przeleciał i na tym się ich historia skończyła wiecej szczegółów ni9e znam , wiec na tej kartce bylo napisane o tym kolesiu i jedno zdanie chyba do konca zycia utkwi mi w pamieci " chciałabym zostac chociaz dziwka pana X , to co robił ze mna w łóżku chyba juz mi sie z nikim nie powtorzy" yyyyyyyyyyyyyyyyyy mialem do niej zadzwonic ale mi rece opadly, w sumie pisze tu bo kolesiom swoim nie powiem ku.rw.a bo się wstydze poprostu !!! i mysle sobie tak a mysli to wam powiem mam chaotyczne okropnie bo mam wrazenie ze snie. wiec mysle sobie ze ona konczy o 21 ok 21.30 bedzie w domu i ja zabije !!!!! bo ku.rw.a co ja mam ztrobic co????????????/

o kurde, to faktycznie.... - szok, ale moze jej lepiej od razu nie zabijaj ;) niech sie najpierw wytlumaczy, moze to nie tak jak myslisz? :) :>

Gość Damlan _26
ja jej kurwa palcem nie tkne !!!!!!!!!1 czuje sie jak kurwa jakas niedorajda zyciowa !!!!!!!!!!! ja pier.do..... zebyscie typa widzieli!!! ja ja zabije zabije ja i mam w dupie co dalej

ale czekaj? moze ona to pisala kiedys, zanim Cie poznala? wiec wiesz;)

Gość Damlan _26
jak to kur... nie tak jak mysle??????????? a ty co bys pomyslala/pomyslal????????????

Gość Człowiekuuuu
Za dużo sie nasłuchałeś tej nowej piosenki Eminema i Rihanny radze ochłonąć

one wszystkie to loda z polykiem nie robia, glowa wiecznie napierdala, o analu nie wolno wspomniec tylko kurva kasa i kolezanki a poza domem to tylko mysla o ruchaniu jak to tylko jest mozliwe wszystkie kurwy tego sa warte wiem cos o tym bo takie to do mnie przychodza na ruchanie pozdrowionka kurva

Gość Damlan _26
jakiej piosenki????????? ja poprostu nie wiem co zrobic?? nie moge w to uwierzyc kurwa zeby ona jeszcze jakas wyuzdana w lozku byla ale to nie tamto nie , i nagle czytam ze chcialaby byc dziwka kolesia z ktorym sypiala 3 lata temu , ona ciagle przez ten czas kiedy ze soba bylismy to cos tam o nim wspominala ze to taki dziwny typ ze jest inny niz wszyscy, ze trudno do niego dotrzec a ja kur.... nie sluchalem, bo moglem se sluchac co jest miedzy wierszami !!! a teraz mi sie to wszystko uklada!!!!!! ludzie i szczerze to czuje sie chu....wy w łóżku!! co ja mam zrobic teraz sie zastanawiam czy ona mnie nie zdradzala !!!!!!!1 co mam jej powiedziec jak przyjdzie bo mi jak narazie to oczy zachodza krwia !!!!!!!!!!!!

Gość Damlan _26
ja chcialem miec rodzine , chcialem dziecko iec z nia !! i kocham ja ur... dalej, albo sie zapije dzis albo mi nerwy puszcza i cos jej zrobie a w zyciu kobiety nie tknalem !!!!!!!!11 ale czuje sie jakis taki oszukany

Gość NATALA...
Myślę,że jesteś beznadziejny w łóżku.

Gość zdecyduj się wreszcie
no była z nim raz - jak Ciebie jeszcze nie znała, a TY taki święty jesteś, nikogo przed nią nie miałeś? a może to po prostu nie jej kartka?

Gość kicia78656
udaj że o niczym nie wiesz zerżnij ją porządnie dziś :P

Gość mało czytasz książek
pamiętnik to też literatura - czasem grafomańska, czasem obciachowa, ale to nie jest prawda - każdy kto pisał kiedyś pamiętnik wie, że to jest zawsze jakaś kreacja - na własne potrzeby.

sluchaj, ja proponuje z nia pogadac i juz. uspokoj sie. przyjdzie. usiadz. pokaz kartke i nic nie mow - zobaczysz jak ona zareaguje i co powie

Gość Damlan _26
to jej kartka wiem jak ten koles sie nazywal! wem ze widuje go czasami na jakichs imprezach jak jest z kumpelami i sie zastanawiam teraz czy moze mnie nie oklamuje!! w lozku nam jest dobrze , przynajmniej ja tak twierdze, nie jestem egiosta zajmuje sie tym tez aby jej bylo dobrze! am zapytac o tak kartke czy nie!!! spuszczam z tonu lusdzie!! przez chwile swiat mi sie zalamal ale teraz spuszczam z tonu bo ja ocham i boje sie zapyta bo boje sie uslyszec tego co mi powie......z tego co wiem ona chciala z nim byc, to on zaliczyl ja i zostawil do tego ona szalala na jego punkcie

oj nie takie rzeczy bywaly - chlopak byl z laska 2 lata - zakochany.... swiata poza nia niewidzial -slub mieli brac, robil dla niej wszystko - zapierdalal jak glupi, ona siedziala w domu, a on pracowal, oplacal mieszkanie, wzial na siebie dla niej telefon - hahaha i jej placil rachunki, a ona sobie zyla jak chciala, kupowal jej wszystko, az jej sie znudzilo i go zostawila, a on sie jej oswiadczyl, slub chcial brac, dzieci miec - a tu dupa

Gość Damlan _26
sorry za błedy ręce mi się trzęsą

Gość Damlan _26
to jest kur.wa koniec!!!!!!!!!! wyszedlem pod prace i juz ma ukochana nie wroci !!! i do tego tadaaaaaaaaaaaaa to ona zrywa zareczyny tadaaaa to ona sie wyprowadza i to ja jestem poje...bany i zly bo szpera w jej rzeczach :)))))))))))))))))))))) i co wy na to ???????????????? poszedlem bo bym ja zabil !!!!!!!!!1 nie wiem czy tego nie zrobic!!!!!1 kurwa nawet fo kumpla bym poszedl ale co mu powiem stary mojej kobiecie sie w dupie poprzestawialo i chce zostac kur...wa!!!! wypije se tu z wami litra wodeczki i albo pojde ja zabic albo zaleje sie w trupa i padne !!!!!!!!1

Gość Damlan _26
Zdesperowana ciekawe jak ty ys zrobila afere jakby twoj stary napisal ze ma ochote zostac podnozkiem jakiejs laski i wylizac mu to i owo???????????///

Gość rajbany mam
zachowujesz sie jak desperata :o nienawidze jak ktoś tak wybuchowo reaguje,nie rozumiesz ze w tym stanie nic dobrego sie nie stanie ?:o uspokój sie i przemyśl to a nie wariujesz jak gęś posrana:o

Gość łapki przy soobie
Gdyby mi facet szperał w rzeczach, też bym pogoniła.

Gość Damlan _26
przepraszam, ale mimo 26 lat na karku prześladuje mnie pewna wstydliwa przypadłość z dzieciństwa, mianowicie stulejka. Dlatego boję się mocno popchnąć bo jeszcze mi skórka się zerwie,... Ale nie rozumiem tej ku...wy, przecież chyba nie chodzi jej o tą białą serowatą maź co się zbiera pod moim napletkiem? To przecież nie przeszkadza mi w odbyciu klasycznego stosunku (którego zresztą tak naprawdę nie potrzebuję)... Jestem beznadziejny... Idę poszxukać sobie suchej gałęzi...

Gość Damlan _26
nawet imię mam beznadziejne!!!!!!!!