Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damlan _26

czy to jest jakis ku.rr.... koszmar?? pytam ??

Polecane posty

nie wiem czy czekac na jej krok jest ok..moze bbyc jej tak glupio ze nie zrobi gi pierwsza ze wstydu....moze napisz do niej pogadamy jak occhloniesz i tyle, czekaj

Gość snake33
No może i tak, to kwestia charakteru....może być jej trudno się przełamać....ale faktycznie dobrym rozwiązanie byłby taki sygnał, jak: "będziesz gotowa, żeby o tym porozmawiać, to ja czekam...." i tyle....

to czemu wy probujecie mu wmowic co ona czuje , albo co zrobi ? skoro to trzeba przezyc samemu? to po co facet robi tu topic? bo ma nadzieje ze jest ktos taki kto tez nzalazl kartke u swojej dziewczyny ze chce byc dziwka kolesia bo byl zajebisty w lozku ?? czy dlatego ze chce poznac zdanie innych ?? moim zdaniem powinien poczekac na nia w domu i spowiedziec spokojnie ze znalazl ksartke ktora go zmartwila i chcialby o tym porozmawiac. Czyz nie ? od razu zlosc agresja??!! nie bylam w takiej sytuacji ale w wielu w ktorych moglabym tez zaragowac zloscia agresja i nienawiscia.. ale rozum górą.

Gość pkoooooooooooo
ja bym zerwał za sam ten tekst,nie lubię kretynek.Bez urazy:)

Gość snake33
Chociaż szczerze, jeżeli nawet będzie jakieś wytłumaczenie, to raczej tego nie zpomnisz do końca życia, a podczas seksu, to chyba już w ogóle wszystko będzie wracało....szczerze współczuję....

Gość snake33
Najlepiej jakbyś nie generalizowała, mówiąc, że wszyscy mówimy co ona czuje....co to znaczy wszyscy? jak na razie to Ty wypowiadasz się o wszystkich za wszystkich

Gość lkjhjnhdch
my tu gadu gadu a autro watku sie zmyl

Gość bezowa m
ale skad wiecie w jakich okolicznosciach powstal ten zapis i kiedy?? moze powstal dawno a moze po klotni i tak probowala odreagowac nie oceniajmy jej, Damianie licze na Twoja rozwage porozmawiaj z nia spokojnie i wybadaj sytuacje, niech Ci to wyjasni i wtedy podejmiesz decyzje...

Gość snake33
Dokładnie! heheheh....też o tym pomyślałam;)

Gość VNJKDMNK
czyzby....kolerna prowokacja... TAK

za zauroczona ze przemysli ze pewnie jej glupio, ze sie speszyla itd :) wiekszosc, pasuje ? Ja osobiscie uwazam ze po godzinie emocje powinny telkko opasc.. ale nie ten polecial do niej do pracy :o z ta kartka... Chciales sie tak dowiedziec tpo sie dowiedziales rzeczywiscie duzo, ty na nia to ona sie odwdziecyzla tym samym :) i ty sie dziwisz ze zostaje u kolezanki och...

Gość llknbfhksal
ach, my glupki z kafe...znowu dalismy sie wkrecic, brawa dla Daniela.

Gość karddan
Niepotrzebnie wszystko rozdmuchałes.Mogłes rozegrac to w ten sposób wiedzac juz ,ze ona lubi ostry seks-dac jej takowy ,az ktorejs nocy sama ci powie ,ze jestes najlepszy w tej materii.

Gość Blablalablabla
Malo ktory facet jest dobry w tej materii.tak,wiekszosci,umiecie tylko dz*wki zaspokoic(albo i nie)

Gość llknbfhksal
dales rade nieistniejacej postaci :(

Gość jajuzniewiemsama
hahahah !! nie bierz tego na poważnie, kobiety myslą różne rzeczy tak jak mężczyźni, a ty nigdy nie miałes kudłatych myśli na temat obcych kobiet?nigdy? nigdy nie wspominałeś seksu z byłymi, nie tęskniłeś za zbliżeniami z nimi?nie wierze...

Gość Damlan _26
to nie jest prowokacja!!! postanowilem zalac pale zeby zasnac!! faza mi spadla i dalj spac nie moge !!! napisalem jej oczywiscie pare smsmow po pijanemu!! nie odezwala, nic zero!

Gość Damlan _26
wzielem sobie wolne dzis musze to wszytsko przemyslec bo tak czy siak powiedziala ze mnie nie kocha a ja o jakas łaske prosil nie bede nikogo chociaz serce mi peka

Gość czajnik125
i ci dalej cisza?

Gość Damlan _26
co cisza??? oa nie odzywa sie !!!!!! wydeje mi sie ze gdyby jej zalezalo to by zadz przyszla napisala ze przeprasza ja bym tak zrobil

Gość jjjfldls,xjd
biedactwo, panna zrobila Ci psikusa. ojoj. napisz smsa o takiej tresci, ale nie teraz, wieczorem. ze chcesz z nia porozmawiac na spokojnie i jak bedzie gotowa niech sie odezwie, Ty caly czas czekasz.

Gość Damlan _26
napisalem jej juz ok 12 ze chce pogadac! napisalam ze nie bardzo jest juz o czym i ze dob+rze sie stalo bo juz dawno chciala odejsc i ze to nie moja wina tylko jej!!!!!!!!1 popije sobie przez tydzien i mi przejdzie , na bank mi przejdzie moi drodzy!!!!!!!!!!1

Gość Damlan _26
ale nie rozumiem po co kobiety przyjmuja oswiadczyny jesli pozniej zamierzaja odejsc?? kurwa faceci tez maja uczucia to bajka ze myslimy tylko fiutem