Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damlan _26

czy to jest jakis ku.rr.... koszmar?? pytam ??

Polecane posty

Gość Damlan _26
idę do lekarza jutro niech mnie wyleczy

Gość Damlan _26
będę ruchać ile wlezieeeeee aż będą jęczeć z rozkoszy

Gość Damlan _26
spier... dalaj gnoju to podszyw ten u gory!!!!!1 moja kochana pani mowi ze nie kocha mnie juz od dawna i ze mnie przeprasza nigdy nie chciala mnie zranic!!!!!!!1 pieprzone komorki naweet nie spojrzala mi w oczy!!!!!1 czy to przez tego kolesia??? czy to mozliwe ze przez trzy lata nie zapomniala o jakims typie coz nim sie gniotła pare razy??

Gość kicia78656
byłeś dla niej za dobry chyba lepiej teraz zerwać niż później się rozwodzić

Gość Damlan _26
ja o niej nie zapomne!!! ale mam sie tak poddac?? moze to wszystko nic?? moze ona sie wkur..wila tylko ze jej szperam?? moze ja to wszystko zbytnio wyolbrzymilem??

Gość kicia78656
dajcie sobie ze 2 dni spokoju o ile się da... przemyślicie ... i zobaczycie co dalej gdzie ona będzie nocować?

to ja juz nie rozumiem bo piszesz zbyt chaotycznie...w przeciagu 20minut poszedles do niej do pracy i sie z nia rozstales??troche szybko....czy jak?nie rozumiem

Gość Damlan _26
pisze ze zatrzyma sie u kolezanki!!! moze tam pojsc pogadac z nia ??? ale w sumie chyba nie warto ja nie wiem po co te cale 3 lata zeby teraz o taka bzdure w sensie , ze o to ze ja niby jej szperam! ale sluchajcie ja tylko o tej kartce ona mi ja odrazu wyrwala i odrazu atak ze ja przytlaczam ze zabieram jej powietrze , ze nie mam prawa wtracac sie w jej zycie i przeszukiwac jej rzeczy osobistych!!! to jej z czegos wypadlo ja to znalazlem obok lozka nie szperalem

Gość rajbany mam
no wlasnie tak to jest jak sie reaguje w furii :o pewnie nawtykałes jej nie wiadomo co i chciała to zakonczyc i napisać to co napisala żebys nie chcial do niej wracac,nie dziwie sie jak mozna tak gwałtownie reagować i chcieć wyjasnien jakis ? nie umiesz na chwile sie wyciszyc i dopiero wyjasniac :o?

Gość delnam_chodz
ja Cie pociesze! wrr..

jestes psychiczny.. pomysl serio o tym lekarzu :// no i co z tego ze laska sobei tak pisze ? mzoe to pisala bardzo dawno temu ? po chuj by pisala na jakiejs jednej kartce , zwlaszca w waszym domu :o o jakims kolesiu ze chce byc jego dziwka? wez sie czlowieku ogarnij bo prawdopodobnie straciles teraz cos :) moze jestes slaby w lozku ? no i co ? :o takie straszzne? :/ meskie ego ? czyli co gdybym miala 1 kolesia to on by byl njalepszy w lozku.. zerwalibysmy i bym miala nastepnego to bym miala wgadywac sobie ze on jest lepszy :D a potem nastepnego i ten tez by musialvbys lepszy hahah.. nie wyobrazam sobie co np. moj 8 chlopak by mial robic zeby byl NAJLEPSZY w lozku :D chyba jakis seksik lewitujac :D ale sie zdenerowalam;d

Gość Damlan _26
ona parcuje w centrum handlowym w sklepie z ciuchami !!! ja tam nie poszedlem ja tam pobieglem!! a chaotycznie pisze to sorry ale nie mam ochoty zwracac uwagi na przecinki , no sorry!!! a ona mi to co napisalem wyzej do h.ja rach ciach pach i po damianie :))))))))0 byl i nie ma, 3 lata w trzy minuty skreslila

Gość rajbany mam
gdybys pozwolil jej wrocic do domu i na spokojnie to załatwic to moze bys sie smial teraz z tego a tak o :o ja jestem w zwiazku ale mam pochowane gdzies rzeczy bylego NIE KOCHAM go ale to sentyment i nie moge ich wyrzucic ale nie mysle o nim nie tesknie , ona moze kiedys wylala swoje mysli na kartke i sobie ja zatrzymala a ty juz kurwiszona z niej robisz

ej no ale kurcze cos jest nietak skoro ona wypisuje na jakiejs kartce ze chce byc dziwka jakiegos typa..........dziwna dziewczyna i troche...glupiaa...?? a po co ty z nia chcesz gadac??

Gość Damlan _26
sluchajcie ja wyciagnalem kartke!! ona ja wyrwala i zaczela krzyczec to co pisalem dalej. zalatwila to w taki sposob ze nawet bym nie zdazyl jej nawciskac , lepiej to ona nawciskala mi ... slowa nie wypowiedzialem chyba zreszta w szoku byem a pozniej te smsy ze to koniec

bo jej glupio!!!!!wyciagnales te kartke i zawstydzila sie zrobilo jej sie glupio i pierwsza reakcja to zlosc i agresja...normalne zachowanie....jest jej wstyd ze to przeczytales, ze to znalazles....moim zdaniem ma cos na sumieniu jezeli nic z nim nie robila to musi go mocno chciec no sory z toba byla, jest 3 lata

tez mam pochowane pameitniki z dawnych lat .. i rzeczy od bylych :) mam tam powypisywane rzeczy ale jesli by to koles znalazl moj to tam nie mam DATY i pisanie ze to moj yly :o tez by mogl pomyslec ze teraz to pisalam :) ale naszczrescie jest inteliugentny i wie ze go bardzo kocham :) w pamietniku tez pisalam ze nienawidze ojca itd no i co kurwa z tego ? to jest pisane w afekcie

Gość Damlan _26
Ewa ;) bo nie rozumiem calej sytuacji i chcialbym to wyjasnic, ona zobaczyla ta kartke i zobaczylem przerazenie w jej oczach i wiecie taka probe ucieczki od jakiejkolwiek konfrontacji, ja sie moze i na poczatku wkurwilem ale ja bym chcial zeby tylko mi to normalnie wyjasnila tak poprostu powiedzial " kotek ja to pisalam 3 lata temu znalazlam musialo mi teraz wypasc, lupia malolata bylam to i glupoty wypisywalam" ale nie oczekiwalem takiej reakcji j

Gość boberek 1
rozbawiłes mnie a przed sekunda byłam tak samo wsciekła na swojego :)

Gość bezowa m
przesadzasz ,dziewczyna pewnie Cie kocha i jakis eks z przeszlosci nic dla niej nie znaczy, raz przerabialam podobny temat. Byc moze 3 lata temu bylo fajnie i milo to wspomina ale to bylo, tego nie ma ,to juz nie wroci i jestem przekonana ze sama nie chcialaby do tego wrocic bo ma Ciebie. Teraz powinnienes sie skupic i przemyslec swoje postepowanie bo pod wplywem emocji mozesz przekreslic wspanialy zwiazek... powodzenia zycze

Gość lkjhjnhdch
szkoda mi Ciebie, sama mialam faceta, ktory tesknil za swoja byla, wiem co czujesz. Pogonilam go, ale do swojej bylej nie wrocil tylko chcial do mnie :D Glupia cipa z tej Twojej panny, Tak samo jak glupi chooj z mojego.

a moze to pisala rok temu 2 ? :o jak mieliscie zle dni. ona miala zle dni.. mieliscie nie udane zycie seksualne jezuusie jest tyle powodow.. a glupia karta ma byc powodem jerj "zabicia" [cytuje Cię]

Gość Damlan _26
nigdy mi nic nie mowila ze jej zle!! a to sluchajcie jest otwarta dziwucha !! to ja juz bardziej zamkniety jestem! ona ma problem to przychodzi i rozmawia i mowi mowi i owi do poki jej nie skumam

to poczekaj 2 moze 3 dni az emocje opadna i pogadaj z nia na spokojnie, bez zlosci, zalu niech wytlumaczy i napewno wszystko sie wyjasni.....nie martw sie!!!!glowa do gory, napewno te jej smsy nie sa prawidziwe i napewno cie kocha tylko jest zla i jej glupo

no to kuźwa dlaczego Ci nie powiedziala ????!!! co miala powiedziec "sluchaj moj bylyt byl lepszy .. postaraj sie " ? zareagowal bys gorzej niz na ta kartrke :D więc sie nie dziw ze Ci nic nie mowila.. chyba kazda panna by sie bala powiedziec kolesiowi ze jest slaby w lozku :D

Gość snake33
Dokładnie! Głupio jej...przede wszystkim powinieneś ochłonąć i najlepiej jakbyś nie dawał ponieść się emocjom.....w żadnym wypadku nie powinieneś robić teraz Ty kroku....najlepiej gdyby udało Ci się przeczekać, aż ona nawiąże z Tobą kontakt....nie powinieneś też za bardzo pokazywaćjak to bardzo Ci żależy i nie daj Boże być namolnym....na razie daj jej spokój.....jeżeli naprawdę Cię kocha i napisała to kiedyś, pod wpływem być może jakichś wspomnień, może miała gorszy dzień, to na pewno odezwie się do Ciebie i będzie chciała o tym porozmawiać....Trzymaj się

Gość snake33
A kto jest niezrównoważony emocjonalnie? Myślę, że w takiej sytuacji trudno powstrzymać emocje...to niekoniecznie musi świadczyć o niezrównoważeniu....Dopóki samemu nie będzie się w identycznej sytuacji, to nie powinno się oceniać reakcji, postępowania innych...