Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tikka

boje sie że to ciąża .... niewiem co robić ....

Polecane posty

Gość tikka

Okres spuźnia mi sie o 3 tygodnie , w sumie to niewiem czy mi sie spuznia bo mam nieregularny ale mimo wszystko mysle że powinnam juz dostać , chciałabym zrobić test ale strasznie sie boje , boje sie że okaże sie że jednak będę a ja sie wtedy chyba załamie :( Ciagle czekam , czekam i nic , tak strasznie sie boje i nie mam nawet sie komu zwierzyć :( Co robic ?? zrobić ten test czy jeszcze poczekać ??

Gość o koorwa
najpierw weź słownik, poczytaj, zrób test wiedzy, a dopiero potem bierz się za ciążówkę 🖐️

Gość najpierw zrób ten test
żeby w ogóle wiedzieć na czym stoisz. Kosztuje ok. 15 zł - dla świętego spokoju warto tyle wydać.

Gość tikka
a czy po 3 tygodniach będzie on wiarygodny czy jeszcze mam troche poczekać ... ?

Gość tikka
do tego dupka u góry - dla twojej wiadomosci nie jestem jakąs gówniarą z której mógłbys sie naśmiewać , a tą swoja ortografie to morzesz wsadzić sobie głęboko w dupe , nie obchodzi mnie to czy pisze dobrze czy nie , jak ci sie temat nie podoba to Spadaj

Gość małpa kapucynka
jesteś, właśnie to udowodniłaś :D🖐️

Gość plummm;p
dokladnie takk;] Najlepszym sposobem na zarobienie jest oto ta stronka http://puzz.info.pl/?p=GT0UeSkP1vuD zarejstruj sie warto wchodzisz ukladasz puzle potem sie rejestrujesz wydajesz tylko 1 zl by komputer mogl zapisac Twoje dane ;] a Ty cieszysz sie reszta wygranej ...Sprawdz warto.. ja Juz dostalam kase i gram dalej. 100% pewna wygrana