Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem złaaaa

dość tego!

Polecane posty

Gość jestem złaaaa

Kurczę mam już dosć tego całego starania się o dziecko!cholera co miesiac testy negatywne. dzis zrobiłam kolejny i znowu nic? czy ciąża jest zastrzeżona dla wybranych? oboje jestesmy zdrowi a tu ciagle NIC

Gość boberek 1
daj sobie czas !!!! moje 3 przyjaciołki staraly sie ok 2 lata o dzidzie, tez co miesiac testy a tu nic. A teraz wszystkie 3 sa w ciazy i rodza ok listopada, grudnia

Gość jestem złaaaa
wiem ze powinnam przestac sie nakrecac, naprawde wiem, ale jak sobie pomysle ze mam przestac wyliczac dni plodne i kochac sie z mezem kiedy chce nie patrzac na owulacje i ze przez to o kolejny miesiac przesunie sie marzenie o ciazy bo jakby nic nie bede robila w tym kierunku - to nie moge......i w kółko to samo

Gość optymistka w nocy
Musisz przestać o tym myśleć. To chyba najlepszy sposób." Zablokowałaś się" na ciążę że tak powiem. Wiem że trudno nie myśleć :( mi udał sie ten cud i zaszłam w ciążę ale nie nacieszyłam się nią długo :( i za parę miesięcy znowu będę musiała wyliczać dni płodne itd też już nie mam siły. Ale uda nam się :)

Gość jestem złaaaa
Powodzenia:)życze żeby Wam sie udało:)

Gość optymistka w nocy
Tobie też się uda :) :) :) łykaj już teraz kwas foliowy a dla męża kup salfazin- zwiększa ilość i ruchliwość plemników :) i do dzieła w następnym cyklu :) niestety życie bywa czasem okrutne ale trzeba życ dalej :)

Gość jestem złaaaa
jeszcze nawet głupia sie łudze ze pomimo negatywnego wyniku testu moze jednak....

Gość optymistka w nocy
A kiedy masz dostać okres? Może faktycznie za wcześnie zrobiłaś :) zresztą znam przypadki że test ciążowy zrobiony w dniu miesiączki był negatywny a dopiero po tygodniu wyszedł pozytywny :)

Gość jestem złaaaa
według wyliczeń 25 czyli dziś powinnam dostać. ale brzuch boli mnie typowo okresowo i tak po bólu wnioskuje ze w nocy dostane@ a zrobilam test tez dlatego ze pojawily mi sie dziwne objawy smakowe: cola stała sie bardzo gorzka, serek ze szczypiorkiem strasznie słony, a chipsy jakby przeterminowane...piersi mnie bola i swedza ale nie jakos bardzo.za to na piersiach pojawily mi sie widoczne niebieskue zyly.no ale mowie:ból typowo okresowy wiec pewnie okres przyjdzie

JESTEM ZŁAAA 🌼 rozumię Cie całkowicie , mam tak samo co miesiac od 2 lat. Nasze życie kreci sie od okresu do oklresu...........

Gość optymistka w nocy
Wiesz na początku to cieżko wyczuć czy jest sie w ciąży czy zbliża się okres :) objawy są takie same. Mnie bolał brzuch, piersi i były to typowe objawy jak na @ ale jak się okazało później była to ciaża :) a jaki masz śluz?

Gość znam ten ból...
dokładnie 2 lata się staramy:O

Gość thaisse80
Ja sie staralam 4 lata. a zaszlam wtedy gdy sie nie staralam bo na pracy mi zalezalo. ponoc stres blokuje bardzo zajscie.

Gość jestem złaaaa
no aktualnie to nie mam prawie wcale:( ale jeszcze w tym cyklu wystapilo cos czego wczesniej nie mialam: 3dni po owulacji kłuł mnie bardzo prawy jajnik przez kolejne 3 dni i to bardzo

Gość jestem złaaaa
no tak: stres ale czy kurcze pragnienie dziecka to stres?czy to zle ze mysle aby je miec? to taki paradoks;)

Gość thaisse80
Ja wiem, ze to taki paradoks ale ponoc psychika tak dziala, ze jak za bardzo sie czegos chce to wtedy to blokuje. ja cztery lata sie staralam i nic, a jak dostalam prace i pierwszy raz pomyslalam ze fajnie sie skupic na robocie to potem okazalo sie zem zaszla i teraz mam corcie w domu. niedawno czytalam o jakims hormonie stresu, ze jak go za duzo to moze spowodowac nawet nieplodnosc.

Gość jestem złaaaa
a jakie mials objawy zanim sie dowiedzialas ze jestes w ciazy?

Gość dojrzały meszyzna lat60
ja mam taka silna sperme ze kazda moge zapłodnic :)

Gość thaisse80
Moje objawy byly takie: - stalam sie nagle bardzo goraca, zimne prysznice nie skutkowaly -zrobilam sie senna, moglam spac non stop i mimo ze potrafilam przelezec dzien w lozku czulam sie jakbym na budowie robila -przestalam miec apetyt -wrazliwa bylam na zapachy szczegolnie na kawe i alkohol -zaczelo mnie kluc i bolec w jajnikach co mnie sklonilo isc do lekarza =bol w piersiach ale potem ustapil -brak okresu ale tym sie nie przejmowalam bo rok wczesniej nie mialam okresu przez 2 miesiace a ciaza to nie byla.

dobrze autorko piszesz: dosc tego! Ja to samo powiedzialam we wrzesniu ub.r. po blisko 5 latach staran... podjelismy z partnerem decyzje o slubie, ktory odbyl sie w styczniu. bylismy zajeci przygotowaniami i 1 marca na kilka dni przed podroza poslubna okazalo sie, ze jestem w ciazy :) Od tych staran to mozna zeswirowac, szczegolnie jak przyjaciolki co chwile pokazuja brzuszki i zdjecia usg... powodzenia zycze

Gość jestem złaaaa
no dzis jeszcze nie mam okresu ale brzych boli bardzo

Gość jestem złaaaa
słuchajcie okres powinnam miec wczoraj a dzis jeszcze nie ma i mam taka brazowa wydzieline:/ co to?

Gość okres się rozkręca

Za bardzo się starasz. Moja przyjaciółka w ten sposób 4 lata się starała zanim odpuściła. Wtedy zaszła natychmiast. A teraz nienauczona doświadczeniem bardzo stara się o drugie i znowu klapa. Oboje zdrowi.

Gość jestem złaaaa
okres sie rozkreca?:/

Gość jestem złaaaa
dziewczyny jestescie?kurcze wyliczylam dzis sobie ze mam cykle nieregularne:ostatnio to: 26, 27 a teraz jeszcze nie dostalam wiec poki co stan na dzis to 29.......

Ja nigdy nie wyliczalam dni plodnych.Ja tak akurat mialam,ze zawsze podczas tych dni mam wielka ochote wiec sex i tak byl.Powiem ci ,ze musisz odpuscic ,wiem ze latwo mowic ,ale tak jest.Ja odpuscilam i zaszlam za pierwszym razem co prawda po czasie,ale sie udalo.Pozatym jak zachodzilam w ciaze zawsze byl to moj najlepszy i stasznie namietny sex.Jak myslalam o ciazy nic z tego nie bylo.

Gość jestem złaaaa
pewnie masz racje...

Gość teenage dream
staralismy sie 2 lata, wszystkie badania wychodzily rewelacyjnie, hormony, nasienie, monitoring, hsg, lekarz z kliniki nieplodnosci mowil dajcie sobie czas na relax, a ja mowilam ze ja wcale nie jestem jakas spieta z tego powodu, kolezanki wmawialy mi rozne teorie, ze moze nie dobralismy sie z mezem..ze to blokada psychiczna.. uparlam sie na laparoskopie, gdzie wykryto ogniska endometriozy, ktore zostaly wypalone, miesiac pozniej bylam w ciazy, obecnie 6 miesiac ciazy