Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robisz kitke nad czołem

Czy to może być czerniak?

Polecane posty

Słuchajcie, jakiś czas temu pojawił mi się pieprzyk na brzuchu. Wyglada jak kazdy inny, a po lecie zawsze mi 2-3 dodatkowe sie pojawia. ale ten, mimo ze kształt regularny i barwa tez, jest otoczony różowa obwódka, taka na 1 cm średnicy. jakby zwykły pieprzyk podrapany to wyglada, albo jak taka obwódka po ugryzieniu komara...

Gość nie mooooogeee
hej, nie panikuj, ale tez nie lekcewaz. jesli sie opalałas, to moze cos od słońca, jakis pieprzyk przebarwienie. ale radzę ci is do dermatologa, pn ci spojrzy dermatoskopem i juz ci wszystko powie. Ja tez mam pieprzyk ale od dziecinstwa, duzy, zbadał mi go lekarz i po prostu mam go kontrolowac, ale grozny nie jest. dla usokojenia sie i dla zadbania o swoje zdrowie przejdz sie do dermatologa, bedzie dobrze:) <kwiatek>

Gość elinn
czerwona obwódka jest bardzo niepokojąca. Do onkologa nie potrzebujesz skierowania.

zapisałam sie do dermatologa. termin na poczatek pazdziernika :o moze spróbuje zrobic fote i wam wrzuce

zrobione. jakosc słaba, ale widac to, o co mi chodzi. normalny jasnobrazowy pieprzyk i ten róż wokół: http://www.voila.pl/278/sfrgn/?1

helou, pomocy :o

🖐️ :(

ale to własnie tak wyglada. pieprzyk jes mały i słabo widoczny. dookoła to różowe. tak jak na zdjeciu. zadnych zmian w samym pieprzyku, choc jest lekko wypukły

właśnie, w Polsce :P w Poznaniu. w dużej przychodni całkiem niezłej

nie mam. ogólnie to nigdy sie nie przygladałam moim pieprzykom zbyt, a ten zauwazyłam ze 2 tygodnie temu. ale pomyslałam ze go drapnełam bluzka czy cos i zapomniałam. ale ta obwódka sie utrzymuje cały czas, wiec zaczełam sie martwic. no niestety, w poznaniu tłok.