Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaakceptowalibyście to?

Mój chłopak ma przyjaciółkę, zaakceptowalibyście to?

Polecane posty

Nie wiem co o tym myśleć. Jestem z nim krótko, dopiero od trzech miesięcy jesteśmy ze sobą, liczę że to będzie coś poważniejszego. Poznali się w technikum, łączy ich wspólna pasja do samochodów i wyścigów. Jeżdżą swoimi samochodami na różne zloty, oczywiście chłopak mnie też bierze. Ale zawsze jak jest informacja że gdzieś będzie jakaś impreza samochodowa to jest telefon do niej. Jeżdżą też co jakiś czas na tor wyścigowy, żeby się po ścigać swoimi autami. O nią jestem spokojna, bo ona jest lesbą, ale czy ze strony mojego chłopaka to na pewno tylko przyjaźń? Dziwnie się czuję. Nie miałam wielu chłopaków, były ich dwóch, mieli kumpli z którymi się spotykali i mi to nie przeszkadzało. Ale ten zamiast kumpla ma kumpelę. Dziwne to jakieś. Zaakceptowalibyście fakt że wasz facet przyjaźni się z inną dziewczyną? Jak się poznać czy z jego strony w stosunku do niej to tylko przyjaźń jest, czy on czegoś więcej do niej nie czuje?

Gość Wszystkie gochy to ostre
Nie zaakceptowałbym twojego chłopaka :D

Gość persefonae
Nie miałabym nic przeciwko. Sama kumpluję się z chłopakami i nigdy taka przyjaźń nie miała żadnego podtekstu. Kumpel to kumpel, a chłopak to chłopak. I tyle. Nie masz powodów do paniki ;)

Ale dlaczego nie? Samo nie nic mi nie wyjaśnia. Dla mnie to dziwne, ale w sumie skoro ona jest lesbą to prawie jak by się z facetem kumplował.

W sumie to faceci mają kumpli, z którymi spotykają się. Wspólnie piją piwo, wspólnie oglądają mecze. Właściwie to ja jestem chyba gotowa to zaakceptować, bo i tak między nimi nic nie będzie. Tylko jakoś dziwnie się z tym czuję bo jednak to dziewczyna jest.

Gość czarna000
to, że jest lesbą na pewno go mocno kręci...

mój ma dwie.... i to wolne!!! ostatnio powiedzialy ze mialy takiego fajnego chlopaka obok siebie a nawet nie zauwazyly!!!

Czy go kręci? Ja wiem? Trochę to bez sensu. Jak się poznali to o tym nie wiedział, jak się zaczęli kumplować to też o tym nie wiedział. On zaczął się kumplować z dziewczyną lubiącą samochody tak jak on, a to że jest lesbą to wyszło już później.

Gość heymila
Zaakceptowałam przyjaciółkę mojego chłopaka. I powiem ci coś jeszcze ciekawego, NIE ZNAM JEJ! No i nie widzę nic podejrzanego, gdyby coś z nią robił, wiedziałabyś! Zdradę się czuje i widzi w zachowaniu mężczyzny! Powiedz mu, że albo widzi się z nią rzadziej albo zrywacie i obserwuj czy nie ściemnia, i trochę go posprawdzaj, tylko nie dopuść do końca związku! Ja tak sprawdziłam, na kim mu bardziej zależy.. Poza tym doprowadziłam do takiej sytuacji, że przyjaciółka pyta się czy nie widza się za często czy przypadkiem ja nie jestem zła!

Gość TinQaa
Gdyby coś czuł do niej to po co wiązał by się z Tobą? Nie ma co panikować. Ja mam przyjaciela od lat i nigdy nic między nami nie było. Od kilku miesięcy on ma dziewczynę, która akceptuje naszą przyjaźń, to kwestia zaufania. Powiem więcej, z nią mam bardzo dobre relacje, bo to świetna dziewczyna :) tak że Ty też powinnaś spróbować się z przyjaciółką Twojego chłopaka zakumplować, to wszystkim by wyszło na dobre :) bo bezpodstawnymi podejrzeniami możesz wyrządzić sobie więcej szkód niż pożytku :)

Gość 31laaaaatka
gdyby byla hetero to absolutnie nie :) a jak les,to czemu nie