Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petronela2333

mam chlopaka a w duszy marze o innej milosci - jak z bajki

Polecane posty

Gość petronela2333

mam chlopaka. jest anglikiem. mieszkamy w anglii. mamy kotka, samochod fajny dom, dobre prace. na poczatku w ogole nie zwrocilam uwagii pozniej zaczal mnie troche interesowac. ale to chyba nie to - ciagle marze o milosci takiej jak z bajki, z motylkami w brzuchu, z brakiem apetytu,z ciaglam tesknota. ja tego nie przezylam... czy to ma sens

Gość kosssa25
hej mala obudz sie, jesli masz fajny zwiazek przestan wierzyc w bajki i sie obudz zamek, ksiaze na bialym koniu to marzenia nastolatki ja tez jestem w zwiazku i mieszkam w UK mieszkamy razem od....6ciu lat ! i jest nam wspaniale nadal mamy czasami momenty gdy sie calujemy,przytulamy i dotykamy jakbysmy co sie poznali i jest super ale codziennosc kazdego dopanie i trzeba sie starac zeby bylo ciekawie i milo my ciagle gdzies jezdzimy, wychodzimy do teatru, kina, kolacje, imprezy itd nie ma jednego dnia w naszym zwiazku (z reka na sercu !) zebym sie z nim nudzila! ps. oczyiwscie on NIE JEST pospolitym nudnym polakiem pozdrawiam x

Gość shona 25
ehhhhhhhhhhhhhh

Gość chyba cię rozumiem
Trochę przywiązanie, trochę wygoda, że jest się w stałym związku i myśl czy warto ryzykować? Czytając kafeterię, mam wrażenie, że nawet związki z wielkiej miłości padają, a taki zrównoważony hmmm...może ma większą szansę przetrwać? Ja żałuję bo nie ma romantyzmu, seks też jest raczej dla samego seksu. Jest zwyczajne życie bez niespodzianek.

Gość chyba cię rozumiem
"mieszkamy razem od....6ciu lat ! i jest nam wspaniale nadal mamy czasami momenty gdy sie calujemy,przytulamy i dotykamy jakbysmy co sie poznali i jest super" pocałunki - tylko przy seksie dotykamy się - tylko przy seksie