Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olelonenene

Co zrobić żeby go zauroczyć? pomóźcie

Polecane posty

Gość olelonenene

Jutro spotykam się z chlopakiem z ktorym nigdy wczesniej sie nie widzialam. Co zrobic zeby go zauroczyc?Dodam,że jestem nieśmiala szczegolnie na pierwszych spotkaniach..i nie chcialabym wypasc na nudziare. Doradźcie cos:)

Gość olelonenene
?

Gość yeahfuk
szczerze? uśmiechaj się jak głupia, to lek na wszystko. Faceci lubią/wybierają głupsze od siebie-tak już jest.

Gość Ksiądz Robak
Pokaz tzytzki. Co jak co, ale Wy potraficie to robic. Po taki mzabiegu facet jest zauroczony po maksie.

Gość olelonenene
pytam serio..

Gość Ksiądz Robak
To ja odpowiem serio. Jak mu nie przypadniesz do gustu (wygląd, mowa ciała itd.), to nawet jak się przed nim rozbierzesz, to go sobą nie zauroczysz. Albo jest chemia, albo jej nie ma. Ale uśmiechnąć się zawsze możesz. Lubię, gdy dziewczyna się uśmiecha.

Gość olelonenene
a moze moglibyscie zaproponowac mi jakis temat na ktory moglabym z nim porozmawiac..bo naprawde jestem taka ze na pierwszej randce ciezko mi cookolwiek wymyslic

Gość Ksiądz Robak
Bądź przede wszystkim sobą. Nie poruszaj tematów związanych z pogodą, modą, Twoimi koleżankami, których facet nie zna. Rozmawiajcie o pasjach, zainteresowaniach, podejściu do życia. Po prostu spontan. Nie planuj nic na siłę, bo się możesz przejechać. Powodzenia.

Gość olelonenene
ok:)