Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Malowany

i niech mi ktoś powie, że koty są fajne

Polecane posty

Przed chwilą, Doszedłem tak napisał:

Nie to moja nogę lapala tylko w domu jak ktoś usiadl, na dworze za nogawke lapala tak delikatnie i zabawnie że wszystkie się śmiały 

Fajne są małe psy, z tych spokojniekszych, bo małe to jakby częściej szczekliwe bardzo niż te duże. Miałam kiedyś kundelkę małą to fajnie prosiła na 2 łapkach i czekała na mnie aż wrócę ze szkoły. A Twoja to była jakaś rasa?

3 minuty temu, Mgła napisał:

Pies śmierdzi zawsze, najgorzej mokry  po myciu, kot tylko niekastrowany😄 Straszą kobiety w ciąży kotami, a znam kociary prawdziwe i nic się im i dzieciom nie stało. Po prostu trzeba dbać o kota zdrowie i o higienę.

Kto straszy? Nauka? 1 z 5 chorob zakaźnych powodujących wrodzone wady 

to ze jakiejś sie nic nie stało to należy sie cieszyć co nie znaczy ze nie ma ryzyka. Może dbały o higienę może miały szczęście. 

1 minutę temu, Mgła napisał:

Fajne są małe psy, z tych spokojniekszych, bo małe to jakby częściej szczekliwe bardzo niż te duże. Miałam kiedyś kundelkę małą to fajnie prosiła na 2 łapkach i czekała na mnie aż wrócę ze szkoły. A Twoja to była jakaś rasa?

Pekińczyk

1 minutę temu, Mgła napisał:

Mały  pies to jest jak Mały siurek,  bezużyteczny kompletnie tylko głośno szczeka:classic_tongue:

• Haha 1

Psy maja ogromna empatię która jest zauważalna w wielu codziennych momentach a kot. No coz 

3 minuty temu, przelot napisał:

No ale masz pewność ze nie wchodzil jak nie patrzysz? Bo tak wyuczyć to i ja wyuczyłam tyle ze i tak właził tyle ze jak nikogo nie było 

nie wiem ale przeciez nie jem ze stolu nic mam talerze z ktorych jem 😄 

Napisano (edytowany)

KOTY JAK ZASTYGAJĄ W TEN SPOSÓB TO SĄ W STANIE NIRVANY

POSTRZEGAJĄ WTEDY LUDZI JAK DEEBILI Z NISKĄ ŚWIADOMOŚCIĄ

Edytowano przez TREVVO

1 minutę temu, Doszedłem tak napisał:

Pekińczyk

najglupszy pies swiata pasowalby do ciebie

23 minuty temu, przelot napisał:

Twoj nie chodził a kazdy inny chodził 😃 i zapewne twoj chodził tylko nie jak patrzyłeś. Koty są niewyuczalne pod tym względem a pogłoska o ich czystości jest mocno przesadzona inaczej nie widziałabym śladów na stole 

na klatce i na głowie poczytaj sobie czasem rozanielonych kociarzy 😀 mojej znajomej na łeb normalnie włazi 

Da się nauczyć aby nie skakały po kuchni. Nie na zasadzie "jak nie widzę to siadają", ale tak że wcale. 

1 minutę temu, Dark prince napisał:

Mały  pies to jest jak Mały siurek,  bezużyteczny kompletnie tylko głośno szczeka:classic_tongue:

Najpierw miałem dobermanke musiałem oddać do schroniska w końcu 

Przed chwilą, Libed napisał:

najglupszy pies swiata pasowalby do ciebie

Bardzo spokojna dusza czasem marzyłem żeby była blondynkę ludziom 

2 minuty temu, Libed napisał:

nie wiem ale przeciez nie jem ze stolu nic mam talerze z ktorych jem 😄 

Czyli nie tyle wyuczyłeś co ci to aż tak nie przeszkadza 😃

no mnie przeszkadza sra w kuwecie i sie w tym grzebie niekoniecznie chce to mieć na stole. 

bardziej mnie denerowalo jak kot chodzil po samochodzie niz ew. stole w kuchni bo sie slizgal raz i drapal zeby nie spasc 😄

4 minuty temu, Dark prince napisał:

Dużo klakow było wszędzie dlatego dużo ludzi woli mopsa 

4 minuty temu, Doszedłem tak napisał:

Pekińczyk

To jeden z tych ładnych, jak pluszaki, a chyba zadziornych?

27 minut temu, przelot napisał:

Kocury roznoszą tez toksoplazmozę i znoszą jakies wstrętne myszy jako prezent 

Mi kotka przyniosła mysz  w pysku( jeszcze fikała). .sp.... am do altanki. Nie wyszłam póki nie wrócił stary. Nawet okna nie otworzyłam. Kazałam to zabrać a kotka patrzyła na mnie jak na niewdzięcznicę. Jak mogłam nie przyjąć daru za opiekę nad jej dzieckiem. 

Oczywiście stary to wszystkim wygadał jak byłam blada ze strachu i śmiesznie łapami machałam. 

Wszyscy mieli ze mnie bekę i uprzedzili, że to się może powtórzyć.

Edytowano przez afekafe

1 minutę temu, przelot napisał:

Czyli nie tyle wyuczyłeś co ci to aż tak nie przeszkadza 😃

no mnie przeszkadza sra w kuwecie i sie w tym grzebie niekoniecznie chce to mieć na stole. 

nqauczylem ale nie wiem co bylo jak mnie nie bylo da sie poznac ze kot chodzi po samochodzie bo odbija lapy a czy chodzi po stole to nie wiesz bo nie zostawia sladow 

nie grzebie sie w tym on to zasypuje czystym zwirkiem jak ma brudna kuwete to nie wejdzie do niej

Przed chwilą, afekafe napisał:

Mi kotka przyniosła mysz  w pysku( jeszcze fikała). ...... am do altanki. Nie wyszłam póki nie wrócił stary. Nawet okna nie otworzyłam. Kazałem to zabrać a kotka patrzyła na mnie jak na niewdzięcznicę. Jak mogłam nie przyjąć daru za opiekę nad jej dzieckiem. 

Oczywiście stary to wszystkim wygadał jak byłam blada ze strachu i śmiesznie łapami machałam. 

Wszyscy mieli ze mnie bekę i uprzedzili, że to się może powtórzyć.

Nie dziwie ci sie ja bym sie chyba popłakała : p nie znosze brudu jakichś myszy szczurów itd. Ostatnio mam nowa traumę bo oglądałam filmik ze babce z kibla wyskoczył szczur i poszedł do jej lozka i na nią wskoczył 

5 minut temu, Dark prince napisał:

Wiesz jak to jest duży obrony pies właściciel pízda to sprzężenie odwrotne jak ja byłem z psem 89kg po kulturystyka to bym ci najebal jak byś go kopnol że ojom

Nie psa się bali jak lysy chodzilem na ramiączkach 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się