Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego??

Jak zrozumiec alkoholika

Polecane posty

Gość dlaczego??

witam o tak poznej poze,ale nie moge zasnąc i dlatego pisze,prosze wytlumaczcie mi jak mam zrozumiec alkoholika,mam oboje rodzicow totalne dno,nie bylo mnie kilka dni w domu wiec postanowili mi sprzedac kosmetyki,procz tego ciagle cos im nie pasuje,utrzymuje ich juz od 8 lat,co ja mam zrobic gdzie sie zglosic??

Gość dlaczego??
dodam jeszcze ze ciagle slysze wyzwiska jaka to ja niedobra jestem itd..mame oddalam na leczenie ale sie niezgodzila,sad wydal wyrok przymusowego leczenia,czekalam 2 lata na miejsce w takim szpitalu,az wkoncu sie doczekalam i przyjechala policja tylko dwa razy,mama nie otworzyla im i na tym sie skoczylo

Gość nie można zrozumieć
alkoholików weź się wyprowadź i o nich zapomnij "po drodze" złoś sie na terapię do DDA może i okrutne, ale inaczej się od tego nie uwolnisz...

Gość dlaczego??
nie mam dokąd pojsc,co ja mam tam mowic ,wstyd ze oboje rodzicow alkoholikow mam

Zgłoś się do ośrodka leczenia uzależnień. Oferują tam także pomoc dla rodzin alkoholików, czyli współuzależnionych. No i terapia DDA koniecznie. Najlepiej byłoby gdybyś się wyniosła od rodziców, ale skoro nie masz dokąd pójść... cholera

Gość herhgrgrwefgerwgfregrg
8 lat ich utrzymuujesz wiec napewno kase na wynajacie mieskania bedziesz miała z chwila zaprzestania utrzymywania

Gość tu jest topik dorosle dzieci a
www.dda.pl tam jest duzo na ten temat i jest czynny czat.Mozesz sie poradzic