Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajajaa....

do pan i panow ktorzy sprobowali w trojkacie 1k + 2m

Polecane posty

Gość jajajajajaa....

Jestesmy malzenstwem od 6 lat, w lozku uklada nam sie swietnie. Maz lubi eksperymenty, ja rowniez. Jakis czas temu troszke wypilismy i maz zaproponowal trojkat z innym facetem. Zgodzilam sie bo bylam wtedy podniecona igraszkami z mezem. To byl taki spontan, nigdy wczesniej nie rozmawialismy nawet na takie tematy jak trojkat. Nat dnia czulam sie strasznie, glowa mi wytrzezwiala, mialam kaca moralnego, nie bylam tez pewna reakcji meza. Balam sie najgorszego. Jednak okazalo sie ze maz byl zadowolony, podobalo mu sie to bardzo i nie byl wcale zly ani nic. Potem rozmawialismy pare razy na ten temat, ja mu powiedzialam ze na trzezwo bym tego nie zrobila i zawsze tylko przy nim, zeby maz uczestniczyl w tym. I ze nie znioslabym faktu gdyby chcila zrobic to w trujkacie z inna panna, ze na takie cos sie nie zgadzam, ze dla mnie to jest nie do przyjecia 1m + 2k. Powiedzial sie ze ok, ze nigdy nie bedzie sie tego domagal, ze rozumie. No i do sedna. Podsumowujac mnie podnieca fakt jak robie to z innym a maz sie patrzy na mnie lub uczestniczy w tym. Lubie byc taka jego, ze mi kaze cos robic np kochac sie z innym. No niewiem, tak mam, podnieca mnie to. Meza tez. Wczoraj na calkiem trzezwo podczas sexu podkrecal ten temat i zapytal sie czy bym chciala to powturzyc, opowiadal jak go to podnieca, ze chcialby jeszcze raz takie cos, patrzec sie na mnie jak robie to z innym. zaproponowal mi to w najblizszym czasie. Bylismy dosc mocno podnieceni i daletego sie zgodzilam i wiem ze zawsze w takim podnieceniu bym sie zgodzila, maz to samo. A dzis po przemysleni tego juz nie chce. Patrzac na to na trzezwo i spokojnie to nie chce tego, kocham meza i on jest dla mnie jedyny, Wiem ze teraz on mysli podobnie. Ale wiemn ze jak dojdzie do takiej sytuaci to pewnie sie zgodze za namowa meza. Niewiem co teraz robic. Z jednaj strony bym chciala ale z drugiej nie, i nie wiem co jest silniejsze. Prosze o opinie osob ktore to juz przezyly, jakie sa relacje miedzy wami? Dodam ze duzo z mezem rozmawialm na ten temat, obiecalismy sobie ze nie bedziemy sobie tego nigdy wypominac bo sami na to sie zgodzilismy. Za glupie komentarze z gory dziekuje, prosze o wypowiedz tylko osob znajacych sie troche na rzeczy....Co myslicie?

Gość kobietka 25
fajne opowiadanko tyle że zmyślone chyba.myślę że żaden facet przy zdrowych myślach nie zgodziłby sie na innego faceta w łóżku ,a on ma patrzeć .dla mnie chore.nigdy bym nie pozwoliła mężowi na trójkąt w naszym związku.

Gość kastowas
watpie, że maz Cię kocha jesli proponuje takie rzeczy wyglada ze jest Toba juz znudzony tak to niestety wyglada, moze sie myle ale jak sie kogos naprawde kocha to sie nim nie dzieli.

Gość jajajajajaa....
up up... dziekuje za odp ale pytam raz jeszcze...prosze o opinie doswiadczonychw tych sprawach

rażące błędy ortograficzne itp umacniają mnie w przekonaniu że masz 14 lat a historyjkę zmyśliłaś :P

Gość kobietka 25
może po prostu nikt się nie wypowiada z doświadczonych bo nikt normalny tego nie stosu :-)

Gość mam ten
a ja myślę że odpowiedzi udzielili ci którzy nie mają pojęcia o czym piszą. Sam nie mam takich doświadczeń ale bierzemy taka ewentualność w przyszłośi. Autorko ile masz lat?

Gość Inwercjonalny Protagonista
Najgorsze są przypadki kiedy kobieta odpoczywa....

Gość jajajajajaa....
mam 26 lat