Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupamarynia

Mój facet się zaniedbuje !!

Polecane posty

Gość ale po slubie
tez edziesz go widziala brudnego itd a ty myslisz ze zawsze bedzie pachnacy?a ty spisz w makijazu??tez cie bedzie widzial rozczochrana itd

Gość dupamarynia
Rodzi mi się pytanie . Co jeśli nie przestanie tego robić ??? Zerwać z nim ??? Mam pewnego adoratora - zadbanego !!

Gość dupamarynia
Oczywiście !!! Do ludzi w biały dzień wychodzę bez makijażu, rozczochrana. Ale jestem umyta i antyperspirant mi służy :)

Gość dupamarynia
Na pewno nie pozwole na to, żeby zakorzenić się jak on !!!

Gość grapona
trudna walka przed tobą właściwie nie napisałaś co w tym temacie zdążyłaś już zrobić? próbowałaś od drobiazgów typu zakup kosmetyków, perfum itp?

wiem ze ci cięzko ...ale tak juz bywa...nie mówie ze wszyscy ale większość facetów na początku sie stroi goli itd..a po ślubie robią to samo co Twój chłopak....a on moze cche nastawic Cię psychicznie;) jak będzie po slubie on moze nie chce udawac przed toba ze po slubie bedzie czyściutki po robocie...napewno ja przyjdzie z pracy na obiad ( w małżenstwie) będzie upaprany i wogóle ..to nie jestgo wina ze ma taka robote...faceta to męczy ciągłe mycie...jak facet ma prace co siedzi przed kompem to przyjdzie do domu czysty ..Twój niestety nie ma taiej pracy...

Gość dupamarynia
Oczście !!! Kupiłam mu nawet drogi zestaw z Vichy , który stoi zakurzony na górnej półce w łazience :/ zaczełam mu kupować bluzki. Mówię mu o tym . Wywalam go z wyra i karze mu umyc zeby - wraca obrażony i sie nie oddzywa albo pyskuje .

Gość fvcdsfdf
No faktycznie brak higieny to masakra i dziwie sie troche ze Twoj facet nie ma jakiegos dyskomfortu jak ma sie z Toba np kochac i sie nie umyje. Ale bardziej dziwi mnie fakt jego zaborczosci,to jest moim zdaniem gorsza wada. Mowisz ze on sie obraza jak Ty godzine pozniej przyjedziesz? Ej no bez przesady. Jesli nie jestescie razem 2 miesiace to troche chory objaw. Mialam kiedys chlopaka z ktorym sie widzialam codziennie,przez 3 lata.Kochalam go i zalezalo mi,ale po pewnym czasie po prostu mialam dosc.Byc z kims dzien w dzien 24 h na dobe,w szkole razem,po szkole razem i tylko spac osobno..Nawet nie mialam jak dobrze lekcji odrobic chwilami.Takze dla mnie gorsza wada jet jego zaborczosc.Ja tez chetnie bym widziala swojego chlopaka jak najczesciej,ale wlasnie czasem trzeba troche za soba zatesknic ;) Dziwie sie ze jeszcze sie nie zbuntowalas :D A co do higieny to ja nie wiem, jedyne co przychodzi do glowy to porozmawiaj z nim otwarcie i przestan sie wstydzic bo w tym momencie tylko Ty na tym cierpisz.

Powiedz mu wprost, że śmierdzi. Obrazi się? Trudno. Przed seksem pogoń do pod prysznic. Nie będzie chciał wziąć? Nie ma seksu. Urządzajcie sobie może wspólne kąpiele przed snem, wspólne mycie zębów i zorientuj się jak wygląda jego dieta - to też może być przyczyna nieprzyjemnego zapachu. Jak wchodzisz do łazienki zrobić makijaż - zamykaj drzwi. Po pracy niech wskakuje pod prysznic - przecież to zajmuje góra 10 minut! Jak będziecie mieli iść do sklepu - każ mu się ogarnąć. Nie zrobi tego? Idź sama. Współczuję Ci takiego faceta.

Gość oliweczka hipp
w gore

Gość 4:44
olej dziada, jest to typ "śmierdziel" czyli taki którego całego życie trzeba myć

Gość to żart jest chyba
autorka ma poczucie humoru:D