Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfrew

FACET SPOD ZNAKU PANNY- JAKI JEST?

Polecane posty

Gość Z łośliwa zołza23
umierająca odpierdol się ok?

Gość umierajaca z rozkoszy ;)
Magda jest takie imie ale kompletnie sie nie zgadzam moja panna jest bardzo wrazliwa i uczuciowa pokazuje jak kocha czynami slowami czuloscia spojrzeniem dotykiem przytuleniem pocalunkiem nigdy nie spotkalam bardziej uczuciowego faceta od niego

" [zgłoś do usunięcia] kawakawa Wiadomo, że znak zodiaku daje tylko ogólne rozeznanie, a każdy ma inny charakter, który kształtuje życie i doświadczenia Ale takie cechy pana panny to faktycznie drobiazgowość, pedantyczność w stosunku do innych (krytyka za bałaganiarstwo) nawet kiedy sami porządku nie utrzymują Inteligentny - może jednak być mądralą równocześnie Takie cechy się nie wykluczają, mogą być tylko rozwijane w dobry lub złym kierunku." Ogólne rozeznanie bo data urodzenia niedokładna:P.Dobry horeoskop będzie gdy jest dokładny czas i miejsce urodzenia a nie kawał 2 wieków:P.

Gość hffdfhkdfv
Miałam faceta spod znaku panny i niestety nie był to dobry wybór;)no, ale może po prostu taki mi sie trafił

Gość moj szwagier jest
spod panny- syfiarz flejtuch nic nie umie a za wszystko sie bierze i np z jednej pralki zrobi trzy, nie wychowany ale to chyba blad matki a nie znaku zodiaku, pijak....moglabym tak do wieczora...

Gość ech mój mąż
mąż jest panną i jest cholernie leniwy i bałagani, więc z tym pedatyzmem to trafiłyście jak kulą w płot :P

Gość czerwony sexy sandałek
jak przyjdzie po wypłacie to jest pijany i obija morde

Gość Magda jest takie imie ale
umiearająca bardzo często, tak napisałam, nie napisałam że zawsze. powtórzę co już wcześniej napisałam - to są cechy lub ich odwrotność, tych cech. a nie chodzi o charakteryzowanie jakie te cechy są, chodzi o pewną konstrukcję psychiczną, i to się zgadza. ale każdy przypadek jest innym, nie napisałam że nie. każdy rozpatruje się indywidualnie, bo do konstrukcji dochodzi wychowanie i otoczenie, dzieciństwo, wczesne wybory, i to kształtuje charakter w stopniu największym, a to chodzi o pewne predyspozycje. a nie że jest taki siaki i owaki.

Gość a mój facet jest panna z wrzes
flejtuch, bałaganiarz, nie pije ale za to kopci papierochy jak lokomotywa, lubi pouczać, wymądrza sie , prawdomówny, zarozumiały troche, niezbyt zaradny, pracowity, czasem chamski i lubi rzadzić, lubi jak się go chwali, umie kupić ładny prezent, ma dobry gust

Jaki jest mężczyzna z pod panny niestety nie wiem. Ale mogę Ci powiedzieć sama po sobie jaka jest kobieta. -Pedantyczna aż do bólu. Nie umiem się odprężyć jak mam brudne naczynia w zlewie lub nie wytarte kurze. -Łatwo popadam w uzależnienia typu papierosy czy pracoholizm. Ale na szczęści równie szybko potrafi się opamiętać i rzucić nałóg -Ma problemy z wyrażaniem negatywnych emocji -Taki typ człowieka "chciałabym ale się boję"

Gość karmeneczek89
znam kilku facetów spod znaku panny i kazdy z nich ma te cechy m.in. : uparty, zle uczucia trzyma w sobie, czesc z nich to indywidualisci a czesc mysli ze są super mądrzy bohaterzy itp ;d

spokojny, nieśmiały, dobrze gotuje, fakt nie zgodzę się że kiepski w łóżku! mój jest świetny :)

Gość jesteście żałośni naprawde ...
mój jest beznadziejny w łóżku

Gość BOZE WIDZISZ A NIE GRZMISZ
PRZEDE WSZYSTKIM JEST SKĄPY I CHYTRY !!!!!!!!!

Gość Pan.Kara
Uparty, dokładny do bólu, cyniczny, sprawia wrażenie introwertyka, oszczędny w okazywaniu uczuć, ale wiem że dałby się za mnie pokoić, wierny, bywa okropnym bałaganiarzem, ale w miejscu pracy musi mieć idealny porządek i ład i niestety a może czasem i stety- realista aż do bólu. W mojej rodzinie są aż 4 panienki (faceci spod tego znaku ;) ) z czego jedna jest moim mężem (jego opisałam powyżej), ale każdy z nich ma jakieś cechy indywidualne.

Gość boberek 1
leniwy egoista

Gość sfd
ja jestem z pod znaku panny i fajnie sie z tym czuje:)