Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ela,27,

nieszczęśliwa mężatka

Polecane posty

dzisiaj rano usłyszałam na dzien dobry slowa meza - jak tam stara ci*po. nadmienie, ze jestesmy kilka miesiecy po slubie. moj maz prawi mi takie ,,komplementy" co kilka dni, kiedy mu mowie, ze nie jest to mile to sie smieje. tak jest w kazdej sferze zycia. gdybym mogla cofnac czas, tak bardzo zaluje ze za niego wyszlam. placze przez niego kazdego tygodnia. nie tak chyba powinno wygladac malzenstwo i milosc. czuje sie niekochana, jak przedmiot. mam wrazenie, ze jestesmy ze sobą 200 lat po ślubie a to dopiero kilkanascie tygodni, nie umiem sobie z tym poradzic, ze traktuje mnie jak powietrze - nie patrzy na mnie, nie dotyka mnie. nie wiem co zrobic, czy cos sie zmieni na lepsze i jak mam tego dokonac

Gość pytanko numer 1
a przed slubem bylo inaczej?

tak, było inaczej przed ślubem. nie mowil do mnie takimi tekstami. moze za krotko sie znalismy - rok bylam tak zakochana. szybko zeszlam na ziemie. ostatnio mi powiedzial, ze milosci nie ma. jestem totalnie zalamana. chce tylko czulosci i uwagi mojego faceta. czy to tak wiele?

chce tylko czulosci i uwagi mojego faceta." to mu o tym powiedz czy to tak wiele? ;)

a nasz miesiąc miodowy mial byc pare miesiecy po slubie. przed slubem moj maz planowal, gdzie mnie zabierze - mielismy jechac do wczasy na poludnie europy, mowil co mi pokaze, jak bedzie milo. jak przyszlo co do czego - mielismy juz urlopy, spytalam jak z wyjazdem - on mial wszystko zorganizowac dla nas. odpowiedzial mi - nigdzie nie jade, mowilem tak tylko aby zrobic ci nadzieje. nic nie odpowiedzialam, bo poczulam sie jak smiec. nigdzie nie pojechalismy, pieniadze na wyjazd mielismy

Gość Tomodachi
No to weź rozwód, przecież od tego jest.

Gość maskarhaaa
ale zdjecia na naszej.klasie pewnie nastepnego dnia po slubie juz bylo co??? i po ci sie bylo spieszyc ? po jakiego ch uja ci ten slub byl potrzebny???? idiotki takie jak ty maja to na co zasluguja i sie same w to wpakowaly pewnie cie zdradza jeszcze na dodatek!!!

Gość aha i achh
Jejuuu, już myślałam, że to Ela od mojego kolegi z pracy i szykowałam wałek, żeby porządnie mu w łeb przygwoździc! :O Na szczęście nie wszystkie dane się zgadzają. M. - będziesz żył :D

Gość Z łośliwa zołza
zdjęcia napewno były i pod nimi podpis mój kochany mąz lub najszczęsliwszy dzień w życiu :)

Gość Kometa832
No to po ptokach. A jak wyglada seks?

Gość panczosansa
nie martw sie mi moj sra na ryj jak wstaje, ale dzisiaj bylam sprytniejsza i to ja mu sie zjebalam, a w dodatku mam srake hehe

Gość słaaaaaba prowo
postaraj się lepiej bo nuuuuudą wieje..... :O

Gość maskarhaaa
po co jemu slub - zeby sie zamknela w koncu z gadka o slubie itd faceci tacy sa, zrobia to dla swietego spokoju a potem traktuja swoja "zoneczke " gorzej niz dziw ke ktora bzykaja na boku heheh albo ten maz to idiota jak ta ela ma 27 i ma parcie na obraczke i zdjecia na NK.PL zalosne !! pozyj najpierw, pracuj, oszczedz kase a nie slub! blee zygac mi sie chce

nie mam konta na naszej klasie, nie kręci mnie to. wyszlam za maz z milosci. jednostronnej jak widac :((((((((((((((((

Gość maskarhaaa
wyszlas za maz z milosci ? i co kochasz go bardziej od kiedy macie slub?? i jestes lepsza osoba a on lepszym partnerem ?

Gość Dolnoślązaczka....
Dziwne to co piszesz. To chyba prowokacja.....

sex nie wyglada, bo moj maz stwierdzil, ze go nudzi. pracuje, jestem wyksztalconą kobietą a nie pierwsza lepszą kretynką ktora miala parcie na slub i zdjecia na nk widac jak poziom soba prezentujecie - niektorzy oczywiscie i tak na marinesie - to on prosil mnie o reke, ja nie naciskalam ani nie poruszalam tego tematu

Gość magda30*
ROZWÓD!!! POWEIDZ MU O TYM JAK NAJSZYBCIEJ MOZE GO TO RUSZY I SIE ZMIENI JESLI TO ZŁÓŻ POZEW PO CO IC TAKI MĄŻ CHCESZ DO KONCA ZYCIA BYC NEISZCZESCLIWA? SKORO WOGOLE NIE MA SZCZESCIA I MILOSCI W WASZYM ZWIAZKU TO BEZSENSU TO DALEJ CIAGNAC A JESLI NEI MA SEKSU TO ZAPEWNE ON KOGOS MA BO CO TO ZA FACET KTORY TYLE CZASU ZEB SEKSU ZYJE-NIE WIERZE W TO

nie, to nie jest prowokacja myslalam, ze jak ubiore w slowa to co siedzi mi w glowie, to osoby ktore nie beda podchodzic do tego emocjonalnie w sposob madry napisza mi cos konstruktywnego

dzisiaj rano usłyszałam na dzien dobry slowa meza - jak tam stara ci*po. po takim tekscie oczekujesz od kogos: w sposob madry napisza mi cos konstruktywnego? jak bardzo jestes wyksztalcona? ;-)

Gość Kometa832
Jak kobita wykształcona mogla poleciec na takiego palanta? Na 100% nie mieszkaliscie przed slubem razem jak mniemam. To do wielkich przeciwniczek mieszkania razem przed slubem- to sie wlasnie tak pozniej konczy jak u kolezanki! A co do seksu to nie wiem, ktory zdrowy facet nie chce seksu bo go nudzi.

Gość magda30*
i jeszce jedno odzywaj sie do niego tak samo nie milo jak on a jelsi ci cos powei to odpoweidz-przeceiz ty tak na codzien do mnei mowisz to czemu ja nie moge co nie milo ci?? niech nie mysli ze moze toba pomiatac pokaz ze tez masz sowje zdanie i potrafisz postawic na swoim nie daj sie!!!!!!!!!!!!!!!

Gość maskarhaaa
wyszlas na maz za prostaka a nie za mezczyzne pewnie sama nie jestes zbyt blyskotliwa jesli spotykalas sie z takim palantem

Gość Dolnoślązaczka....
Ela. coś tu nie gra :-( Jeśli chciał się żenić i jesteście tak krótko po ślubie, to niemożliwe żeby miłość tak szybko mu przeszła :-( Pytałaś dlaczego tak się w stosunku do Ciebie zachowuje?

Gość Dolnoślązaczka....
I nie pozwalaj sobie na takie teksty. On nie ma do tego prawa !

Gość maskarhaaa
oczywiscie ze ma prao zeby traktowac ja jak scierke jest jego zona jego wlasnoscia