Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piparapa

Kobieta a motor?

Polecane posty

Gość ladaco b
ona podobno zanim wsiądzie okrakiem na motor to se wkłada wibratora a potem wio na wyboje

Gość ladaco b
cipa ci sie nie klei do siodła w upały?

Gość ladaco b
sama pisałas ze masz tam otwór w ubraniu żeby szybciej dawac na zlotach

Mielno :) Wiesz, że mój facet (jeszcze wtedy mój) potrafił zadzwonic do mamy sie pytac jaki t-chirt pasuje do granatowych szortów? :classic_cool: Pół roku mi wmawiał, że pracuje w zagranicznej firmie a siedział w domu i brał od bogatego tatusia itd. :D Poznałam go na imprezie sylwestrowej oszust i maminsynek pierdolony:D Przed lustrem dłuzej ode mnie a gacie i skarpety na srodku pokoju - przepraszam ale potrzebowałam sie wygadać :P

ja tam nic przeciwko babkom na moto nie mam...byle by nie jeździły jak blondynki bo z takimi przypadkami to się już spotkałem:-(...a swoja drogą to często mam polew z lasek ostatnio miałem pożyczony skuter od kumpla...(notabene nienawidzę skuterów bo prawdziwa jazda to jest z biegami i sprzęgłem ale byłem zmuszony)a w sumie siedzi się na skuterze jak na kiblu...no i podjeżdżam niczym easy rider ;-) a moja sąsiadka w moim wieku 17-stkę ma pyta czy ją nie nauczę jeździć skuterem:-) myślałem że sie posram ze śmiechu...haha