przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 26, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaśśśśśś wiem coś na ten temat Napisano Sierpień 26, 2010 ja jestem dziewicą tylko mam dwoje dzieci :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 26, 2010 kolejna maryja dziewica? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaśśśśśś wiem coś na ten temat Napisano Sierpień 26, 2010 o właśnie, coś w tym stylu a Ty co? Kuba Rozpruwacz się znalazł??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 26, 2010 ja stwierdzam fakt oczywisty, ze wszystkie kobiety to szmaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaśśśśśś wiem coś na ten temat Napisano Sierpień 26, 2010 No cóż... mogę współczuć Ci tylko, tak płytkiego rozumowania. Szkoda mi Ciebie, że prezentujesz tak niski poziom intelektualny. I żeby nie było... ja tylko stwierdzam fakt oczywisty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fawila 0 Napisano Sierpień 26, 2010 Wroc, wroc, kazda ktora nie jest dziewica to szmata? Pozatym z jakimis puszczalskimi facetami to dziewictwo musialy stracic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fsdfsad Napisano Sierpień 26, 2010 Lubelskie- słuch o dziewicach także zaginą:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaśśśśśś wiem coś na ten temat Napisano Sierpień 26, 2010 słuch o mężczyznach w pełnym tego słowa znaczeniu także Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fawila 0 Napisano Sierpień 26, 2010 za to meskich szmat pod dostatkiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaśśśśśś wiem coś na ten temat Napisano Sierpień 26, 2010 zgadzam się :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 26, 2010 ja jestem 100% mężczyzną jak coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maja . Napisano Sierpień 26, 2010 jak można w ogóle tak traktować kobiety. Gdyby nie kobieta to facet by kurcze zginął w tym wielkim świecie ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaśśśśśś wiem coś na ten temat Napisano Sierpień 26, 2010 Buahahahaha 100 % mężczyźni wyginęli razem z dinozaurami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzwica, lat 25 Napisano Sierpień 26, 2010 z wyboru, zeby nie bylo:) i zadna feministka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maja . Napisano Sierpień 26, 2010 ja mam lat 19 i nie jestem dziewicą ;) i zmartwię autora :D wcale nie czuję się szmatą . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 26, 2010 to w takim razie jestem wyjątkiemn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaśśśśśś wiem coś na ten temat Napisano Sierpień 26, 2010 A tu się z Tobą zgodzę. Jesteś WYJĄTKOWO jebnięty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zloty nie nawijaj smutki Napisano Sierpień 26, 2010 przystojniak jakich mało_81-- i nie wypieraj się podrzutku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fawila 0 Napisano Sierpień 26, 2010 prowo to bylo, ale znowu smutny temat porusza...facet-macho, kobieta-szmata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość climbing Napisano Sierpień 26, 2010 a zjadłes dzis kupe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochanka szatana . Napisano Sierpień 26, 2010 oto jak facet ocenia kobietę. a kobieta za faceta w ogień by skoczyła :/ za to jesteśmy szmatami że pierzemy na nich, gotujemy im, prasujemy, sprzątamy :/ !! za to właśnie jesteśmy z błotem mieszane . jednym słowem kobiety są za dobre :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fawila 0 Napisano Sierpień 26, 2010 sa tez normalnie faceci, nie generalizujmy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maja . Napisano Sierpień 26, 2010 przyznasz jednak, że mało na świecie tych normalnych facetów ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystoiniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 26, 2010 jem kupę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fsdfsad Napisano Sierpień 26, 2010 " Jaśśśśśś wiem coś na ten temat" Więc 100% faceta uważasz za biegającego głupasa nie rozgarniętego z kolczugą, ciągnącego za włosy swoją Dame? tak? bo jakoś tak wnioskuje z wypowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 26, 2010 podszyw wypierdalaj. jesteście w wiekszosci nic nieawrtymi lachociagami moje panie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 26, 2010 i brzydkimi jak noc:O jak narazie na forume jedną ładną widziałem tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Megan Fox. Napisano Sierpień 26, 2010 Ty wyglądasz na lachociąga bo masz podejrzanie wielkie usta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 26, 2010 Megan Fox. a ty pewnie jak stara raszpla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach