Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie sa agnieszki

jakie są Agnieszki?

Polecane posty

Gość jakie sa agnieszki

Gość fgsgasrg
rozne, ja mam jedna bardzo dobra kumpele i jest zayebista :classic_cool: innych agnieszek chyba nie znam zbyt dobrze

Gość nie znosze agnieszek

Gość hit me bejbe
Agnieszka imieniny obchodzi: 21 Styczen 28 Styczen 20 Kwiecien 17 Czerwiec Agnieszka potrafi krasc wyrzucone obrabiarki. Czesto zachowuje sie jak narkomanka. Nieszczesniczka z takim imieniem to prawie zawsze zlodziejka. Agnieszka zazwyczaj beka przy piciu. Najwiecej czasu spedza w skupie zlomu ze znajomymi. Kobieta prosi o porzyczke. Wszystko przypomina jej bezcenne chelmy. Kazde zdanie konczy naglym mruczeniem i jeszcze sie tym szczyci. Dla checy udaje atak serca na festynach ludowych. Po rozwodzie prawie zawsze przestaje sie myc.

Gość dfgtfhdgh
kafe kosiara 100000000000 % racji .

Gość fsdgdgdfg
wredne, leniwe , nerwowe, uparte , fałszywe...

Gość ja znam
znam i sa straszne,egoistyczne,mysla ze sa pepkiem swiata,krzykliwe,obrazalskie,wszystko musi byc tak jak one chca,a jak nie to wypierd...,nigdy sie nie przyznaja do blędu,a juz o przeprosinach mozna zapomniec.znam takie ale trzymam sie na dystans,nasze kontakty ograniczam do minimum,jednak widze i slysze jak traktuja inne osoby z ktorymi ja sie czesto widuje.

ja znam 100% racji. strasznie obrazalskie. Wszystko musi byc po jej mysli a jak nie to sie wkurwia. Zachowuja sie jak rozkapryszone jedynaczki. Znam jeszcze jedna Agnieszke ktora zachowuje sie jak kurwa i mysli ze jest najpiekniejsza. Ubiera mini w panterke, biale kozaczki na koturnie i gorset zakrywajacy tylko cycki a do tego tapir na glowie i wlosy doczepiane do samego tylka. Dodam ze ma kilkuletniego synka:O

Gość co wy z tym przebieraniem./...
ale wy durne jesteście:P

Gość zależy od osoby
Znam trzy: ta pierwsza jest dwulicowa, bleee, a dwie pozostałę są zajebiste, empatyczne, wrażliwe, pomocne, zawsze mogę na nie liczyć. Nie możemy wszystkich "Aguś'' :) wrzucać do jednego worka