Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanna8701

Kraków

Polecane posty

Gość hanna8701

Witam, czy jest ktoś z Krakowa na forum?? Czy ktoś może polecić jakiegoś dobrego ginekologa w tym mieście?? i Jakie są Wasze doświadczenia ze szpitalem Ujastek??

ja rodziłam na ujastek 2 dzieci. szpital i opieka super . mam też tam panią ginekolog monikę bobrzyńską która jest tam na dyżurach.a przyjmuje też w przychodni dębniki ,oraz prywatnie.

ja rodzilam na Ujastku tzn miąłam cc wspominma miło opieke ,wczesniej 3 tyg lezałam na patologii i tam opieka była super i miły personel co do lekarzy to miałam dr Sowińskiego dyżuruje na Ujastku nie polecam konował jeden dobrze ze dziecko zdrowe sie urodziło ciecie robił mi dr Wojas bardzo miły i teraz chodze do niego prywatnie na os Boh.Wrzesnia

Gość hanna8701
a czy ktoś zna dr Golańskiego??

Gość hanna8701
??

Gość Taka sobie ja________
NIe rodziłam na Ujasku, ale teraz chodzę do ginekologa, który tam pracuje. Pani Jadwiga Masior - bardzo rzeczowa i fajna kobieta. Chodzę do niej do Przychodni Podgórskiej. Pozdrawiam

Gość hanna8701
chodzą takie opinie ze dobrze miec lekarza prowadzacego ciąże ktory pracuje w szpitalu w ktorym sie chce rodzic

Gość ...xxxcccs
lekarz przy porodzie i tak zadko sie pojawia , niewazne czy chodzilas do niego czy nie, i tak porod odbiera polozna, lekarz czasem tylko zajrzy i tyle. bylam na ujastku bez zadnych znajomych lekarzy i bylo spook Ujastek jak najbardziej godny polecenia, dobre warunki i przyjazny pacjentce, odradzam jednak wszytskim Żeromskiego- istna żeźnia a warunki bytowe jak sprzed 20 lat - zwlaszcza łazienki blee

Gość hanna8701
No chyba ze cesarka. I kopernika to dopiero żeźnia. Komuna jak nie wiem, pełno robactwa fuuuj

Gość szrekkkuu
dziewczyny nie zastanawiajcie się w ogóle tylko pędźcie rodzić do MSWiA na Galla. Jeżeli rodzic tylko tam, super położne , super lekarze, salowe dosłownie każda osoba uśmiechnięta pomocna. Wspominam bardzo miło poród. Możecie tam sobie wczesniej pojechać i zobaczyć wszystko, połozna oprowadzi Was po salach pokaże jakie warunki itp itd!! Polecam z całego serca. Ten szpital ma najlepsze opinie w Krakowie, ciężko gdzieś znaleźć negatywną. Ja chodziłam tam do dr Świstaka na maksa fajny lekarz!!

Gość jeszcze nie mama
ale moje trzy przyjaciółki rodziły w niewielkich odstępach czasu. Dwie na Ujastku - skrajnie różne opinie. Tyle, że jedna nie miała żadnych komplikacji, poród bez problemów i szybko więc jest zadowolona. Druga - w ciaży bliźniaczej. I spore komplikacje po cesarce. Otwierali ją jeszcze raz. Koniec końców wylądowała na Kopernika, zdala od dzieci... Wszystkim odradza Ujastek. Trzecia - rodziła na Galla, poród rodzinny. Super zadowolona bo wahała się między Siemieradzkim, ale stwierdziła, że tam to kombinat i odstraszyły ją tłumy rodzących. I postawiła na Galla i nie zawiodła się.