Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myśliciel z kafe

Kobiety nie chcą ciepłych kluch , powinienem stać sie dresem ?

Polecane posty

Gość myśliciel z kafe

Te najlepsze mają wlasnie takich kolesi , przypakuje w miesiąc na sterydach , zalozy swiecace ciuchy albo dresik , 3mm wlosy na zel, zero wyksztalcenia, i bluzgi na lewo i prawo.... Chyba Wam to imponuję ? Serio mysle ,zeby sie na takiego przerobic...

Gość myśliciel z kafe
a w jakim celu ? :)

Gość motor lublin z 87
myśliciel z kafe - myśląc facet ma być męski mamy na myśli właśnie to że ma być męski a nie że ma być dresem ;/ Czemu wy popadacie w skrajność ? i allbo uważacie że szukamy jakiegoś frajera nieogarniętego albo że dresa z pustą głową ? Bo juz nie raz spotkałam się z podobną opinią....że albo szukamy takiego albo takiego, co jest strasznie irytujące

Gość różne są kobiety
słaby z Ciebie myśliciel :O

Gość motor lublin z 87
Teraz co drugi facet to metroseksualny pajac..który myśli że wyglądem zdobędzie świat..różowe koszulki żel na włosach i spodnie opięte to jest teraz w modzie jeśli o "facetów" chodzi

Gość myśliciel z kafe
chceliscie fote proszę: http://yfrog.com/m915894545j wiem ,ze są rozne ,ale widze u siebie na uczeli - trudno spotkac jakąs z normalnym facetem ... jak to jest ,ze te najciekawsze zadają się z panami ''Nike'' ?

Gość motor lublin z 87
Ważne żeby facet wiedział jakie są priorytetowe wartości w życiu..co chce osiągnąć i jak chce w przyszłości zadbać o żone, rodzine... a nie czy chodzi w dresie czy też prezentuje swą osobą kluseczki ;]

poprzez taką zmianę nie wyrwiesz żadnej wartościowej dziewczyny, no chyba że takiej nie chcesz to co innego...

Gość panna mirabelka
I znów zakłamanie na forum jest watek o ''rysiu'' z klanu i co ? panie wybierają do zycia takiego Rysia a do seksu Hugh'a Granta.... jako kobieta mowie, ze wole ''cieple kluchy'' A ty widocznie trafiasz na nieodpowiednie :)

o ile dla Ciebie termin kobieta "NAJLEPSZA" oznacza "hihihi,hahahah" biały kask ,róż,tipsy jak pazury u lwa afrykańskiego,dużo złota lub platyny:D...itd to tak musisz się koniecznie zmienić

Gość motor lublin z 87
ja u siebie na uczelni nie zauważyłam typowego zjawiska : najlepsza dziewczyna plus dres... Studiujesz na prywatnej uczelni?

Gość myśliciel z kafe
tak

Bardzo ładny mężczyzna gdybym spotkała takiego na swej drodze nie zastanawiałabym sie ani chwili tylko spróbowała go jakoś zagadać a jakby sie dało to i na kawe zaprosić :) Nie zmieniaj sie dla jakiejs lalki która ma pusto w głowce a pózniej taki dres bedzie ja bił bo sterydy szkodza na mózgownice :( 3mam za Ciebie kciuki i nie zmieniaj sie tym bardziej dla kogos kto i tak tego nie doceni

Gość czarnucha 77
ogarnia mnie refleksja ,chce widziec tych kolesi za dobre kilkadziesiat lat jak dozyja oczywiscie

Gość motor lublin z 87
Hmmm to może dlatego. Nie wiem jak to wygląda u Was, być może jest jak mówisz. Ale wiem że na państwówce nie ma takich zjawisk ;p a przynajmniej nie nagminnie ;] Więc zapraszam na umcs ;pppp może tam znajdziesz kobiete swojego życia :) Ale nie zmieniaj się w dresa ;/ daj spokój

jestem bardzo rozczarowana chciałam foto po przemianie a nie przed

Gość kulaa u nogi
No wlasnie przez sterydy we łbie niezla sieczka sie robi a jak konczy dresiarze? malo ktory sie dorobi czegos wiekszosc rozpieprza sie w wypadkach samochodowych , motocyklowych , albo ktos ich stuknie i mogiła , albo stają sie osiedlowymi zulami... no piekna przyszlosc naprawde

Gość różne są kobiety
na panstwowych uczelniach nie ma takich ewenementów :D są gusta i guściki, ale żadna noirmalna kobieta nie traktuje dresa poważnie

jak sie rozbija to rozwiaza wiele problemow innych ludzi :P a autor zamilkł :(

Powiem Ci, że jesteś zabójczo przystojny i nie zmieniaj się ;) W końcu spotkasz tą odpowiednią. Zmiana w niczym Ci nie pomoże. Co z tego, że zmienisz styl, wygląd ? Przecież charakter zostanie Ci taki sam, myslenie to samo, pasje te same ;)

myślę, że myśliciel ironizował:) nie sądzę, że naprawdę ma ochotę kupić błyszczący dres

Gość czarnucha 77
tak naprawde to wazne co tam skrywasz pod czacha a trendy były sa i beda

Ja znałam takiego dresa i co ma teraz? Kurator na karku obecnie wiezienie dziecko na swiecie ehhh pomijajac ze kiedys jak sie bil to stracił prawie wszystkie zeby "siłacz" ;/

Gość hahahaha jaki temat
jak te wszystkie lalunie sponsorunie dorosną, to zrozumieją, jakiego faceta potrzebują:D ale już dla nich nikogo takiego nie będzie;)

Gość faceci to głupki
kurde wcale tak nie jest kobiety lubią miłych fajnych towarzyskich facetów takich normalnych (przynajmniej miłe ładne normalne dziewczyny) a takich dresów i w ogole to lubią wampy z dyskotek dziwuchy co czekają na faceta tylko po to żeby za nich płacić i w ogóle dalej smety a jak jakaś chce stworzyć normalny związek to na pewno wybierze miłego dobrego faceta a nie jakiegoś dupka nie wiem skąd u facetów bierze się inne myślenie chyba z braku pewności siebie ;/

Gość motor lublin z 87
kropcia też znam :D Brak zębów lub sztuczne to dość powszechne zjawisko .. Byłam nawet z takim przez 3...miesiące...ale jak kiedyś przyjechał z rozbitą głową i pękniętą przednią szybą w aucie to dałam sobie na wstrzymanie :pppp ale to były lata młodości czyli 17 lat ;]