Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uezte

naiwnie wierzę w wierność

Polecane posty

Gość uezte

naiwnie wierzę w wierność męża powody: nigdy nie był typem macho, porywaczem, nie miał jakiegos nieziemskiego temperamentu u i parcia na sex bywały sytuacje łóżkowe, w których to on nas hamował generalnie przekonałąm siena własnej skórze, że nawet gdyby mu laska nago do łóżka weszła, to jest w stanie się powstrzymac wierze naiwnie że na wyjazdach służbowych mnie nie zdradza

"przekonałąm sie na własnej skórze, że nawet gdyby mu laska nago do łóżka weszła, to..." chcąc pozostać gentelmanem powstrzymam się od komentarza, że nie jesteś laską albo nie podniecasz męża:p Ale przegonić nagą laskę z łóżka to tytaniczna praca. Musi być specjalny powód... Po wykluczeniu kłopotów ze wzwodem pozostaje... wielka miłosć do żony :) stopień naiwności i poprawności politycznej w ww. rozumowaniu należy pozostawić do indywidualnej oceny każdego z małżonków. :p

Gość uezte
no i koleżanka mi dziś oznajmiła że jestem głupia

no i koleżanka mi dziś oznajmiła że jestem głupia jej nie wygonil? wyganiał ale w pewnym momencie zachłysnął się różową wstążeczka ze stringów i go zgwałciła wredna baba

wyganiał ale w pewnym momencie zachłysnął się różową wstążeczka ze stringów i go zgwałciła wredna baba gwałt to nie zdrada:P

wyganiał ale w pewnym momencie zachłysnął się różową wstążeczka ze stringów i go zgwałciła wredna baba gwałt to nie zdrada dlatego jest rozgrzeszony i może siać dalej:D

przed pełnym rozgrzeszeniem chciałam jeszcze zapytać.......... te stringi to czyje były? jego czy jej?

Gość naiwna pisz dalej,posmiejemy
sie:P

Gość matacz..
generalnie przekonałąm siena własnej skórze, że nawet gdyby mu laska nago do łóżka weszła, to jest w stanie się powstrzymac jak sie o tym przekonałaś - opowiesz ?

to ja bym się jednak z rozgrzeszeniem wstrzymała w sumie nic co ludzkie nie jest nam obce ale ten róż ?

właśnie pokazało się w fusach,że to były sąsiada niemożliwe sąsiad od parunastu dni broni krzyża nie chcesz chyba powiedzieć, że robi to gołą szanowną ?

z gołą* bo dupą się raczej zarabia nie wiem czy dupą można obronić

ale ten róż ? no tak też mnie ten róż zastanawia no i czy nie utknęła mu między zębami a jeżeli jednak ,to czy było to między jedynką,a dwójką?? to bardzo istotna kwestia

no i czy nie utknęła mu między zębami ta koleżanka? zjadł ją w obronie własnej?

no tak czyli zdradził dał się zgwałcić nosił czyjeś majtki lubi róż co czyni z niego geja zabił nie dba o dietę a ty chcesz go rozgrzeszać

gdyby nie ta wstążeczka to machnęłabym ręką a tak:O ale! majtki były wspólne swoich nie miał,bo na pewno go okradła przed śmiercią a róż był pudrowy to zmienia postać rzeczy

swoich nie miał,bo na pewno go okradła przed śmiercią "na pewno" jest tu mocno podejrzane myślę, że chce ją wrobić taki jeden z kafeterii a róż był pudrowy w panterkę ?:P

moze ma duzy krzyz? i małe krakersy? i słonego paluszka od kochanki