Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aziulka

co zrobic ?

Polecane posty

Gość Aziulka

Hej licze na wasza pomoc moj chlopak mowil mial do zalatwienia pare spraw wspieralam go bardzo wstawalam wczesnie rano jezdzilam z nim by czul ze ma kogos obok kto go wzpiera. Bylo ok mowil ze po tym wszystkim spedzimy weekend ostatni weekend ten wakacyjny razem. Moi rodzice jada do Gdanska w niedziele pytali sie czy moze z nimi sie zabiore no ale mowie nie przeciez mialam z nim spedzic ten weekend on gra w pilke ma mecz w niedziele rano. Mowil ze w sobote pojedziemy do jego rodziny na noc a w niedziele on pojedzie na mecz. Wczesniej powiedzial ze on moze sobie odpuscic ten mecz ze on nie jest wazny teraz kiedy juz wszystkie sprawy sie dobrze rozwiazaly on jedzie na mecz a jesli on pojedzie to ja bede musiala siedziec sama w domu. dlaczego ja mam ustapic zeby jechal ? Ja odpuszczam sobie gdansk dla niego. co mam zrobic prosze o pomoc..

Gość pastafarianka
to jedź do gdańska. proste i logiczne. jak mu mecz ważniejszy niż ty...

Gość Aziulka
bo on twierdzi ze jak juz powiedzial ze weekend spedzimy razem to co musimy 24h na dobe ze jego byla tez miala fochy o mecz zebym nie przeszkadzala a pozniej tekst ; zaplanuj sobie czwartek piatek i caly weekend !

Gość eskulapa
Każdy ma swoje życie, nie pokazuj mu, że uzależniasz od niego swoje plany. Jedź do Gdańska :)