Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drrdrd

Jaka partia wg was ma najlepszy program gospodarczy i dlaczego?

Polecane posty

Gość główny cenzor królestwa
Oczywistą oczywistością jest że najlepszy program ma Janusz Korwin-Mikke. Dlaczego? Przeczytaj to się dowiesz.

Gość drrdrd
Nie chcialbym zeby to byly odpowiedzi tylko dla mnie. Moim zdaniem ludzie wcale nei interesuja sie tym jakie programy maja dane partie tylko wybieraja je pod wplywem emocji co jest bledem. Program gospodarczy jest bardzo wazny wiec zapraszam do dyskusji zarowno tych ktorzy maja poglady liberalne jak i tych ktorzy uwazaja program socjalny za lepszy.

Gość drrdrd
główny cenzor królestwa Wiem, ze Janusz Korwin-Mikke ma program liberalny. Powiedzialbym nawet ze skrajnie liberalny. Myslisz jednak ze ludzie sa zainteresowani takim stanem rzeczy, zeby byli zdani tylko na siebie? Zdaje mi sie ze wiekszosc ludzi jest zbyt leniwa na to i woli jednak czesc zadan powierzyc panstwu i nie przejmowac sie nimi na codzien.

Gość drrdrd
Nawet gdyby mialoby to kosztowac ich czesciowo utrate wolnosci osobistej w roznych dziedzinach zycia codziennego.

Gość drrdrd
Ktos sie jeszcze wpowie?Zapraszam do sykusji:)

Gość drrdrd
No dobrze niby chca liberalizowac prawo. Nawet cos takiego byloby mi na reke bo sam mam prywatna firme. Tylko powiedz mi co oni takiego zrobili przez to kadencje dla przedsiebiorcow? Jakos nie przypominam sobie zadnych konkretnych dzialan. Chociaz moze przeoczylem je. Natomiast wiem dobrze ze podwyszyli podatki co z pewnoscia nie przyniesie prywatnym przedsiebiorcom korzysci i ogolnie gospodarce.

Gość drrdrd
Palikot i jego komisj "przyjazne panstwo". Wiesz cos o ich dzialaniu? Po co oni tam w ogole sa. Ci ludzie nic nie stworzyli zeby zylo sie lepiej w tym panstwie. Powinni juz dawno ich rozgonic.

Gość drrdrd
Cos malo osob tutaj interesuje sie realna polityka. Wiekszosc ludzi fascynuje sie jakimis krzyzem czy innymi rozdmuchanymi sprawami. Nic dziwnego ze to panstwo tak wyglada skoro daja sie tak manipulowac i glosuja na dana partie bo jest lepsza, a dl;aczego jest lepsza? Bo tak...:)

Gość drrdrd
Widze ze ten temat juz umarl. Powiem tylko jedno. Jelsi ludziiom nie bedzie zalezalo na tym zeby w Polsce zylo sie naprawde lepiej to zawsze bedziemy zyc w dziadostwie. Sluchajcie dalej obiecanek cacanek i bojcie sie jakichs wyimaginowanych przez politykow zagrozen to na pewno "dobrze" na tym wyjdziecie.