Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

praca a ciąża pytanie do was!!

praca a ciąża pytanie do was!!

Polecane posty

Mam do was pytanie sa tu jakies kobietki np:które chca miec dziecko ale nie maja pracy i nie decyduja sie na dziecko albo takie co sa w ciązy albo zaszły w ciąże nie pracując pytam poniewaz szukam od jakiegos czasu pracy moj mąz pracuje no ale nie moge terz niestety sie zdecydowac na dzidzie gdy tylko jedna osoba pracuje i mam takie pytanie do was

Gość synowa w ciazy
ja nie pracuje a jestem w ciazy.......

Gość synowa w ciazy
tak, dajemy rade:-)...jeszcze studiuje zaocznie;-)...nie mamy kokosow ale najnizszej tez nie... od roku nie pracuje...tak wyszlo...wczesniej pracowalam. A na dziecko zdecydowalismy sie teraz bo pozniej jak juz znajde prace taka jak chce to nie czas bedzie odchodzic na L4 czy wychowawczy...zreszta wiek tez juz odpowiedni na pierwsze dziecko....

Gość synowa w ciazy
ile macie na msc?

Ja zaszłam w ciążę pracując na umowę-zlecenie i w 4 miesiącu jak się zorientowali to mnie zwolnili. Teraz kończę 8 miesiąc i póki co dajemy radę z jedną wypłatą.

synowa w ciazy no moj na miesac ma okolo 2500 no a mi sie zasilek nuz niestety skonczyl oplat nie mamy duzo i duzo nie placimy ale i tak boje sie czy dalibysmy rade jak bym byla w ciązy chcialbym byc ale boje sie to jest jednak jedna pensja a dzidziuś jak wiadomo kosztuje mam obawy szczerze no a latka leca mam juz 28i najwyzszy czas w sumie

rilla_marilla no to nie fajnie ze cie zwolnili moj A KUPELA W PRACY SZEFOWA KAZALA JEJ PODPISAC TAKI PAPEREK ZE JAK BEDZIE W CIAZY TO JA ZWOLNI ALE O NA GO NIE PODPISALA CHCIALBYM MIEC JUZ DZDZIE NO ALE SIE WLASNIE OBAWIAM WIADOMO TO NIE SZTUKA ZROBIC SOBIE DZIECKO ALE POTEM TRZEBA JE URZYMAC PRAWDA JAK TO MOWIC PINIADZE SZCZESCIA NIE DAJA ALE JEDNKA TRZEBA TEMU DZDZIUSIOWA STWORZYC JAKIES WARUNKI

Gość synowa w ciazy
no to mamy zupelnie tak samo;-)........nic sie nie martw. Planujcie dzidziusia i juz;-)

synowa w ciazy NO MOJ MAZ TEZ UZ CHE BARDZO BYC OJCEM NO ALE MAMY OBAWY NOI POZATYM JA NI UMIEM ZAJSC W CIĄZE OD PRAWIE DWÓCH LAT WCZESNIEJ MYSLELISMY ZE JAKOS ZAJDE W CIĄZE NO ALE NIESTETY NARAZIE NIC JA JUZ BYLAM BADANA TERZ MOJ MAZ IDZIE NA BADANIA POPROSTU WCZESNIEJ ULOZYLO SIE TAK JAK ULOZYLO SIE I MAM WLASNIE TAKIE MYSLI A NO JA NIE PRACUJE CO ZROBIMY JAK UTRZYMAMY DZECKOZ JEDNEJV PENSJI WIADOMO JAKIE SA TERZ CZASY TRUDNO I NIEMA LEKKO

Gość synowa w ciazy
ja wiem ze nie ma lekko ale popatrz na to inaczej..... pojdziesz teraz do pracy, polubisz ja, bedzie ok, dobrze zarobisz i nagle sie okaze ze jestes w ciazy.....szef "napewno" sie ucieszy...ty pojdziesz na wolne, macierzynski, wychowawczy a pozniej okaze sie ze juz pracy nie masz i musisz szukac od nowa....masz juz wtedy ponad 30 lat i myslisz ze latwiej bedzie znalezc ci prace pod 40 niz zaraz po 30? majac juz dziecko...?........ teraz pojdziesz do pracy i czas na dziecko znow sie odwlecze a pozniej juz cooraaazz trudniej bedzie ci sie zdecydowac....

Gość synowa w ciazy
poza tym okres oczekiwania na malenstwo.....zawsze w tym czasie mozesz odkladac kase na poczatek....

synowa w ciazy no masz racje z jednej sotrony nie mam pracy a z drugiej sotrony nie moge zajsc w ciąze juz od 2 lat ja mialam robione badania a mo maz idzie dopiero trudno mi wczesniej go namówuic na badanie ale zdecydowal sie noi ani nie mam pracy anie nie moge zajsc w ciąże ale mam nadzieje ze juz po badaniach bedzie wiadomo pozatym czuje juz instynkt macierzynski i chcialbym byc juz mamusia

Gość łowczyni spadków
po co pracowac? od zarabiania kasy powinien byc maz

Gość łowczyni spadków
dacie rade zajdz w ciaże a mąż jak ma łeb i huja to niech zarobi

Gość synowa w ciazy
łowczyni...........dla siebie pracowac, dla siebie! By nie byc uzalezniona od kogos......

Gość aneczkaaax
Też miałam i mam z tym duży dylemat...mam prawie 29 lat, póki co nic się nie kroi z pracą, więc może czas na dziecko.

Gość pot
do roboty się weźcie nieroby cholerne. Co myślicie,ze dziad na was całe życie bedzie robił? A wy dzieci rodzić bedziecie? Macie prawie 30 i w życiu ani dnia przepracowanego. Do roboty !

ja nie wiedzac, że jestem w ciąży odeszłam z pracy, ale udało mi sie wrócic po wielu utrudnieniach ;) na szczęscie bo odchodziłam od zmysłów w jaki sposob utrzymamy sie za jedna pensje

Gość synowa w ciazy
pot do roboty się weźcie nieroby cholerne. Co myślicie,ze dziad na was całe życie bedzie robił? A wy dzieci rodzić bedziecie? Macie prawie 30 i w życiu ani dnia przepracowanego. Do roboty ! CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM!

praca a ciąża pytanie do was!! a w ktorym jestes tygodniu?? jesli to wczesna ciąża to masz szanse cos jeszcze znalezc!

Ja miałam po kilku miesiącach umowy-zlecenie dostać umowę o pracę, ale oczywiście jak się dowiedzieli o ciąży to musieli się mnie szybko pozbyć.

pot sluchja nie jestem nie robem mam przepracowane prawieponad 6 lat majac 28 lat iwec nie nazywaj kogos nie robme bo jesli cie nie interesuje temat badz nie masz nic do napisania to lepiej sie nie odzywaj i nie oceniaj ludzi skoro ich nie znasz a pytanie nie dotyczyło bezposrednio pracy jesli masz pisac takiego typu komentarze to lepiej sie nie wysilaj

Gość pot
u mnie w klubie mogłabyś czyścić popielniczki,bo widze,że masz problemy z pisaniem po polsku

Gość aneczkaaax
Pytanie jak się do tego podejdzie...albo szukasz do skutku, później wypada chociaż z rok tam popracować, więc średnio 2 lata zejdzie...albo teraz starasz się zajść i intensywnie szukasz jak dziecko ma kilka miesięcy...tylko jak nie możesz zajść, to też jest inna kwestia, chyba warto się w taki m wypadku skupić na tym, aby jednak zajść, bo później może byc jeszcze gorzej...

Gość w kropce jestem.....
pot popielniczki to moglabym toba czyscic jak masz ochote...

Gość doradze wam
znajdzcie prace leżąca:) Do burdelu idzcie albo jako tancerki go go bo do czeko innego się macie nadawać forumowe kurewki:)

Gość pot
nie badz taka mądra cipko