Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanananna27

czerwone kropki na twarzy noworodka-alergia na mleko krowie?

Polecane posty

Gość nanananna27

nie wiem czy rezygnować z picia mleka bo mały ma czerwone plamki na twarzy. rzadnych innych produktow nie spozywam ktore moglyby uczlic

U noworodka mogą pojawiać się krostki wyglądające jak pryszcze, poniweaż krążą w jego krwi jeszcze Twoje hormony. Powinny nidługo zniknąć. :)

Gość nanananna27
kurcze bo juz sie wystraszyłam że to alergia na mleko, starszy mial skaze ale po modyfikowanym.

Gość karmiąca
Mój miał takie kropki i okazało się, że to skaza białkowa, mam bardzo ograniczona dietę i obserwuję Go codziennie. Daję Mu Nutramigen i jest poprawa

Gość nanananna27
karmisz piersia? czy modyfikowanym, kiedy zobaczylas kropki pierwszy raz?

jesli sa tylko na twarzy i wedruja czyli znikaja i pojawiaja sie a maly jest spokojny to po prostu je obserwuj..a mleko mozesz sobie ograniczyc po prostu...mozliwe ze to nie skaza a hormony wiec dieta nic nie pomoże moja mala miala je 3 miesiace..na głowce , karku, policzkach, za uszami..i nie wygladaly za ladnie..na chlodzie bladły...jadlam normalnie

Gość pot
moze to żerzączka?

Gość postaram się byc kulturalna
mój synek też miał krostki, tylko na twarzy. pediatra nie kazała nic z tym robić. Stwierdziła że niektóre dzieci tak maja i nie jest to powód do paniki.

Gość zmartwiona młoda mama
czesc. moja 2 tygodniowa córeczka dostała jakichś czerwonych plamek na całym ciele i kilka krostek na twarzy, co to moze byc? karmie ja piersia wczoraj zjadłam sporo ciasta czy to mozliwe ze to od tego ciasta? małej narazie nic sie nie dzieje nie ma goraczki tylko ta wystpka;/