Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hrthrthrthtrht

opowiesc o naiwnej dziewczynie

Polecane posty

Gość hrthrthrthtrht

poznałam go w wieku 22 lat był moim pierwszym mezczyzna kochałam go strasznie po roku zareczylismy sie i stalo sie poszłam z nim do łózka tracac dziewictwa i majac pieroscionek i obietnice slubu poznałam cała jego rodzine gdy zaczelismy sie spotykac był biednym, skromnym studentem nie miał nic ani auta ani kasy po prostu nic ale ja zakochana niczego nie potrzebowałam po jakims czasie zaczełam odczuwac dolegliwosci ze strony narzadów płciowych poszłam do ginekologa okazalo sie ze grzybica pochwy byłam w szoku w domu rozmawiałam o tym z facetem przyznał sie ze w czasie naszego chodzenia sypiał z innymi kobietami-zdradzał mnie zerwałam od poł roku nie miałam stycznosci z zadnym facetem czuje do nich obrzydzenie kazdy jest taki sam dałam mu wszystko boje sie czy niczym wiecej mnie nie zaraził bo dokładnych badan nie miałam tylko odrazu dostałam masci i globulki dopochwowe

Gość czyly
a co ma do tego grzybica pochwy?:O grzybice pochwy moglas dostac bedac dziewica....

Gość hrthrthrthtrht
zdradzal mnie przypuszaczam ze jedna z jego dziwek to miała

Gość czyly
akurat to mogl byc czysty przypadek...

Gość hrthrthrthtrht
watpie boje sie tez bo ostatno małe chrostki pojawiły mi sie wokół odbytu podejrzewałam ze to od golenia maszynka ale ja juz nie gole tych miejsc;/ boje sie isc do lekarza cos mi swita ze to kłyciny;/

Gość pot
ale za pierscionek dupy dałaś?

Gość hrthrthrthtrht
za obietnice slubu po roku po zareczynach;/ ktora by nie dala?/

Gość hrthrthrthtrht
i tak sie wachałam ale ostatecznie przekonał mnie dając mi gume turbo

Gość hrthrthrthtrht
POWAZNE PYTAM;/ co mam zrobic? czuje sie jak debilka

Gość pot
idz do pracy w burdelu bo do niczego się nie nadajesz.

Gość czyly
szkoda mi ciebie:( no ale musisz isc niestety do tego ginekologa jesli nadal czujesz ze jest cos nie tak no i nie wracaj do tego szmaciarza:O

Gość hrthrthrthtrht
nie wroce nie widziałam go poł roku;/ wiem ze ma nowa dziewczyne czuje ogromny zal bo brałam go bez niczego!!tylko z miłosci, wierzyłam w wiernosci i kochałam sama bedac wierna,wiem ze duzo dziewczn patrzy na kase na samochody ja mialam to gdzies liczyło sie uczucie byłam naiwna mimo 22 lat jego rodzina przypuszczam ze wiedziała o dziewczynach ale pewnie sadzili ze jak sie ustatkuje to moze sie zmieni;/ znałam ich wszystkich, były rodzinne obiadki itp boje sie ze to moga byc kłyciny -smaruje czyms te chrostki moze znikna ale mimo to boje sie ;/ juz jedna chorobe przez niego miałam i ja czekałam z dziewictwem;/ kurwa

Gość hrthrthrthtrht
:(

Gość jebacpseudonim
japierdole.. przepraszam Cię maleńka ale muszę wyrazić tu swoją opinie, która może Cię urazić bądź nie.. po pierwsze, grzybice mogłaś dostać, kąpiąc się w basenie, nad morzem, korzystając z publicznych toalet, może to żadna z jego kochanek, ale powiedz, czy naprawdę nic nie zauważyłaś? jeśli chodzi o te zdrady. Skoro byliście z sobą na dobre i na złe, to powinnaś coś zauważyć.. jak widać facet jest ścierwem, zresztą jak każdy inny. Poczytaj sobie "dlaczego faceci kochają zołzy" to może się czegoś o nich nauczysz, a jeśli szkoda Ci czasu, to nie licz na cud, i lepiej zabawiaj się z kobietami ; D choroby nie dostaniesz, wpadek nie ma, są lepsze nawet w łóżku, uwierz mi ;) i powodzenia.

Gość hrthrthrthtrht
spotykalismy sie 4-5 razy w tygodniu on mieszka kilka miejscowosci dalej pozostałe dni podobno poswiecał dziewczynom;/

Gość jebacpseudonim
albo powiedział Ci to, żebyś się od niego odczepiła. Może zależało mu na twoim dziewictwie tylko. Wyjeb na niego.

Gość hrthrthrthtrht
nie chodze na basen nie byłam nigdzie nad morzem nie korzystam z toalet publicznych a jak korzystam to sikam na małysza wiec podejrzewam ze ta grzybica to jego sprawka boje sie kłycim tez

Gość hrthrthrthtrht
co mi było po tym dziewictwie czekaniu na jedynego skoro teraz moge miec paskudna zarazliwa chorobe;/ ogladałam zdjecia w internecie te chrostki za podobne do klycin we wczesnym stadium ja pierdole;( nienawidze go!!

Gość jebacpseudonim
to idź do lekarza, a nie czekasz aż się rozwinie.

Gość hrthrthrthtrht
chyba bede zmuszona chociaz tak strasznie mi wstyd;(

Gość jebacpseudonim
to przecież nie twoja wina.

Gość hrthrthrthtrht
ale jak ten lekarz na mnie bedzie patrzec?/ co jesli bede chciała miec kiedys meza co on pomysli:? Boze:(

Lekarzy obejmuje tajemnica lekarska i ich obowiązkiem jest Ci pomóc. Cokolwiek by to nie było na pewno wyleczysz się. I jeszcze dasz temu frajerowi do wiwatu. Nie czuj się winna, nie czuj się źle, bo ta cała sytuacja tylko i wyłącznie o nim źle świadczy!!!! Ciesz się ,że nie wyszło to wszystko na jaw po ślubie, albo jakbyś zaszła w ciąże. Jesteś młoda i masz szanse stworzyć nowy związek oparty na zaufaniu i miłości. Wierzę ,że tak się stanie i z całego serca Tobie tego życzę.

Gość hrthrthrthtrht
ale co mam przyszłemu parterowi powiedziec?:(

Gość różne są kobiety
że byłaś kiedyś z dupkiem :)

Gość idź się leczyć i zapomnij
Mogłaś się zarazić czymś gorszym.

Szczerą prawdę. Jeśli znajdziesz kochającego, szczerego i w ogóle takiego jakiego byś chciała, i będziecie się kochać to zrozumie. I nie będzie miał Ci tego w żadnym wypadku za złe!!!!!!

Gość hrthrthrthtrht
zapisze sie na wizyte niemam kasy prywatnie wiec troche poczekam na panstwowa pozdrawiam dzieki za odpowiedzi':(

Ale prywatne wbrew pozorom nie są aż tak drogie. Od 80 zł można znaleźć gabinet.

Gość hrthrthrthtrht
no takk ale ja studiuje nie pracuje poza tym wiyta 80 a potem badania tez prywatnie wiec troche kasy poleci