Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NaćpanaMarzeniami

Nia radzę sobie ze sobą...

Polecane posty

Hej mam 18 lat ,waże 100 kg przy wzroście 164..chcę schudnąc ale niepotrafie,mam kochającgo chłopaka ale taka motywacja mi niewystarcza;( nie mam kasy na jakies szczególne diety,juz nie wiem co robic.

Gość Sebek-25
a bardzo się pocisz?

Nie trzeba kasy, żeby stosować dietę. Jedz mniejsze porcje, odstaw słodycze a waga drgnie. Tylko to jest czasochłonne, ale opłaca się.

Gość Sebek-25
to dobrze, że się nie pocisz, bo w dodatku byś śmierdziała :D

witaj! ja mam podobna sytuacje, tyle ze 21 lat :) zapraszam na moj topic: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4575299 wiem, że zadna restrykcyjna dieta (głodówka) nie przyniesie efektu. proponuję z każdym dniem ustalać sobie zasady i ich przestrzegac w trakcie odchudzania. też nie mam kasy na gotowanie wymyślnych dań, ale damy sobie radę :) pozdrawiam :)

Żeby zauważyć różnicę to trzeba co najmniej miesiąca i to też nie będzie jakieś znaczące przy Twojej wadze. Ale bądź wytrwała a osiągniesz cel. Tylko najpierw postanów sobie, że np. we wrześniu schudniesz 3kg, w październiku 4kg itd.

Sebek 25 czytałam założony przez Ciebie temat o tym, że dziewczyna Cię zostawiła. I czytając to co tu piszesz, nie dziwie się jej. Zwykły z Ciebie palant.

Po co jakieś głupie zasady... Nie jeść chleba, nie jeść słodyczy, pić wodę i soki warzywne zamiast słodzonych napojów, nie jeść od którejś godziny, żeby organizm mógł spalić to co mu dostarczyliśmy i więcej ruchu... I nie mówię, żebyś katowała się ćwiczeniami, jeśli tego nie robiłaś dotychczas, tylko rób długie spacery, maszeruj szybszym krokiem, jakieś skłony i przysiady. A potem coraz ciężej pracuj. Efekty będą tylko bądź cierpliwa i uwierz w to sama, bo my za Ciebie nie schudniemy, jeśli Ty będziesz na "nie" ze wszystkim. Chłopak może Cię akceptuje, ale jeśli masz niską samoocenę i narzekasz na siebie to znudzi mu się słuchanie tego i zostawi samą, a wtedy zaczniesz jeść coraz bardziej i zaczniesz tyć. Więc niech on Cię dopinguje i razem walczcie ze swoją wagą :) Trzymam kciuki :D

Gość Sebek-25
proponuję serek spod napletka popity śmietanką pochodzącą z tegoż samego badyla:classic_cool:

Gość ulal lalal lalal
...jeszcze ze dwa nowe tematy i już będziesz dużo szczuplejsza ,bo jak czytam od pierwszego tematu waga spadła Ci jakieś 6 kilo Może to jest sposób Powodzenia