Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakra 123

Moj facet chce chodzic w pracy na silownie i bilard

Polecane posty

Gość masakra 123

czesc jestem zazdrosna o to, jestesmy pokloceni, ale jak mi o tym mowil to sie cieszyl jak dzwonek, z takiej pierdoły sie cieszyl... faceci to buraki!

Gość a moim zdaniem to
no kto w pracy nie chcialby chodzic na bilard? ze swieczka szukac!!!

Gość masakra 123
tylko, ze wtedy to juz w ogole nie bedzie mi czasu poswiecał i moze kogos poznac :(

Gość masakra 123
i co ja mam zrobic????????????????????????????

Gość masakra 123
tak myslicie? a jak tam pozna jakas laske? :(

Gość rwerewrwer
co to za praca w której można chodzić na bilard? co ty kobieto pierdolisz?

Gość masakra 123
po pracy bedzie mial mozliwosc chodzic na bilard, silownia itp w miejscu pracy :(

Gość egipskiobelisk
jak tylko bedzie chcial, poznal ja wszedzie... przeciez sama chyba to rozumiesz, prawda?

Gość masakra 123
jestem głupia wiem...:( chociaz najbardziej mnie wkurzyło to jak sie z tego ucieszył a na smsa- ktorego wysyalam mu w ciagu dnia z wyznaniem milosnym - to na moje pytanie, czy sie podobal- powiedzial- "tak dziekuje" a ze silownia i bilard to skalal do nieba z babanem na twarzy :P

Gość masakra 123
:(

Gość Powróż miii
Dam 1 zł zA 40 pytań. CZEKAM NA ODPOWIEDZI!!!

Gość agusiawrozu
Autorko, powiem Tobie, iż bardzo możliwe, że Ty cieszyłabyś się tak samo bardzo, gdybyś otrzymała z pracy jakiś talon na zakupu w ulubionym przez siebie sklepie. Powiem Tobie, że mężczyźni przeciez uwielbiaja ruch, ponieważ mogą wtedy zrelaksować się i dać upust złym emocjom, które gromadzą się w nich podczas pracy. I powiem Tobie, o czym pewnie wiesz, iz mężczyźni maja gorszy kontakt ze swoimi emocjami niż my. Dlatego Tobie powiem, iz to bardzo dobrze, że on wyładuje swoje złe emocje i frustrację na siłowni po pracy i do Ciebie do domu przyjdzie już spokojny i miły. Powiem też Tobie, że ma to dobre strony też takie, że siłownia wyzwala więcej testosteronu, więc będziesz miała więcej sexu. Powiem też Tobie, że nie tak znów często kobiety chodzą na siłownie, a nawet jesli to nie sądzę, aby Twój facet szedł tam po to, by kogoś poznać, skoro ma świetną dziewczynę u boku swego. Jeżeli będzie chciał zrobić coś złego, to nie będzie potrzebował iść na siłownię. Ponieważ Tobie powiem, że może to zrobić w internecie poprzez poznanie się z kimś, na chodniku, w sklepie , wszędzie. Okazja czyni złodzieja, i dla chcącego nic trudnego. Powiem Tobie, abyś bardziej ufała jemu, bo inaczej swoimi podejrzeniami i złą miną wszystko zniszczysz i pchniesz go w ramiona innej, niekoniecznie takiej z siłowni. Powodzenia:)

Gość masakra 123
agusiawrozu bardzo Ci dziekuje jestes naprawde bardzo mila i madra dziewczyna :) DZIĘKUJĘ za TWE słowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!