Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego tak sie dzieje

Dlaczego zawsze gdy ja odpowiem w jakimś temacie to on umiera?

Polecane posty

Własnie? Dlaczego tak jest? Mam tutaj czarny nick, ale nie chcę się ujawnic. W każdym razie nie jest on jakiś bardzo znany tutaj. Zastanawia mnie fakt, ze zawsze jak ja odpowiem w jakimś temacie to już nikt inny potam nie odpowiada. Dodaję taki temat do ulubionych i obserwuję kto jeszcze co napisał i zawsze moja odpowiedź jest ostatnia.... dlaczego?

Gość aha i achh
Czniaj to :D Wyluzuj :D Itd. D:

Nie jestem z tego powodu załamana :) :) Tylko zastanwaiam się dlaczego tak jest. Dajmy na to jest w temacie 25 odpowiedzi, po czym odpowiadam ja i temat zdycha :( Mam już w ulubionych 11 tematów w których tak się stało przez ostatnie kilka dni, a już wcześniej to też miało miejsce....

też tak mam ale tłumacze to sobie zawsze tak,że moje odpowiedzi są tak cięte że wszystkich zatyka:D:D

Gość jestem ostrym świrem
Mi też się tak zdarza, ale tłumaczę to swoim nieprzystosowaniem społecznym.

Dj pozdro - taaa, zaprzyjaźnimy się zwłaszcza po Twojej stopce :) Moje foto tutaj już miało okazję być zobaczone.

Gość rertq
haha ja też tak mam, ale nie myślałam że ktoś też ma taki problem :D

Gość kto kto kto
mi się tez kurde zdarza, tyle że na innym forum bardzo mnie jakiś temat interesuje, piszę posta i temat umiera :) jak dobrze wiedzieć ze nie jestem sama he he

Gość ja tez tak mam :D
siedze juz 6 lat tu i wiole pisac na pomaranczowo bo moje czarne nicki ile bym ich nei wymyslila zabijaja tematy :D

bo tuttaj tematy musza byc lekkie latwe i przyjemne zupelnie jak w serialy Klan :D no ale zobacz ten temat jakos sie rozkrecil

Quicksand z tym Klanem pijesz do mnie?:D niestety prawda jest taka że najdłużej trwają tematy zakładane przez "elitę" kafe...

Panno Biatch no i zaraz powiedza ze jestem rasistka :D nie nie jestem, dobra zmienie.. to tak jak do mody na sukces 🖐️.. mam nadizeje ze przynajmniej z tym nie trafilam :D

Gość żona lucyferaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dlaczego nie podasz swojego czrnego nicka? moim zdaniem to co teraz robisz to jak obgadywanie kogos za plecami a swoją droga 80% tego co tu siedzi to gówniane małolaty madre w pysku ale jak ktos ma ostrzejszy jezyk od nich siedzą cicho bo brak im języka w pysku bądz odważna

tez ogladam seriale ale po kryjomu jak nikt nie widzi :D to tak czasami pomiedzy typowo meskimi zjeciami 🖐️

hehe biatch :D nie takich, takich jak picie piwa albo whisky a nie jakich szczonych babskich napojow, ogladanie wylacznie filmow akcji albo wojennych (te ostatnie moje ulubione), no i ekstremalnych warunkach kampingowych wlaczjac w ta uzywanie siekiery przy rabaniu drewna na ognisko i wiele innych :D

Gość bo masz taki żałosny
gust że interesują ciebie tylko nieciekawe tematy

Quicksand ale Ty babeczka jesteś,co nie?:> PS.Tera bedzie Ostry Dyżur:D Fuck yeah!

slitasny wyglad czasem myli :D ehh jak ja bym sobie poogladala rozmowy w toku 😭.... ale nie mam pl tv

od września mają być nowe zajebiste odcinki Rozmów:D czemu nie masz polskiej tv? jestes za granica?

szkoda,sporo tracisz:D podobno ma być jakaś laska z puszkami wplecionymi we wlosy,niezly pojeb:classic_cool:

długo już tam jesteś? no i tak bezczelnie spytam...pojechałaś zarobkowo czy za miłością?:)

biatch to moze sobie sciagne z neta wiadomo jaka droga:D pare dobrych lat jestem wyjechalam na glupka, sama, powod studia, hobby a najmniejszym powodem byla kasa, jakos leci...