Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciasteczko drozdzowe

najadlam sie surowego ciasta

Polecane posty

jestem w 38tc i najadlam sie dzis surowego ciasta drozdzowego, wspomnienia z dziecinstwa wziely gore nad rozumem w trakcie robienia tak mi pachnialo ze sprobowalam pozneij znow skubnelam itd.... odbija mi sie drozdzami moze mi to w jakis sposob zaszkodzic?

Gość radze radze na forum
surowe jajk ktore sa w ciescie moga ci najbardzej zaszkodzic - zrob badania na toxo

Gość postaram się byc kulturalna
wątpi żeby toxo ujawniła się zarz po zjedzeniu. po za tym to już 38 tydz więc nie panikujmy. po prostu powiedz to swojemu lekarzowi przy wizycie, lub w szpitalu jak będziesz już jechała na poród.

Gość ciezarowka30
tez mi sie zdarzylo skubnac kiedys w ciazy... ale kupowalam tylko jajka kur szczepionych na salmonelle. zreszta kazdej kobiecie w ciazy zdarzy sie zjesc kawalek sera plesniowego albo podejrzanego miesa przez pomylke, jakiekolwiek komplikacje sa bardzo rzadkie.

Gość synowa w ciazy
możesz czasem

dzieki dziewczyny za odpowiedzi oby nic nie bylo, bo w ogole to siedze w uk i tu nie wiem czy cokolwiek by zrobili jakbym powiedziala ze zjadlam surowe ciasto....

Gość mama-mama
kurde ja za kazdym razem jak robie ciasto to oblizuję garnek :( zapomnialam, ze przeciez jajka surowe :( a wczoraj bedac w restauracji pożeralam wzrokiem tatara ale maz i bratowa skutecznie mnie zniechecili :)

Gość ciezarowka30
gdziekowlwiek bys nie mieszkala, lekarz kazalby Ci wrzucic na luz :-) nawet w dzisiejszych czasach wiekszosc kobiet pojecia nie ma przez pierwsze tygodnie, ze jest w ciazy (kiedy wlasnie ma sie najwiekszy wplyw na zdrowie dziecka!!) i robi duzo gorsze rzeczy od wylizania garnka.