Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość by....

co z nim?

Polecane posty

Gość by....

Znam chłopaka ponad dwa miesiące, bylismy bardzo sobie bliscy,była miezy nami kłotnia.. on zrobił głupotę taką mała... ja mu już wybaczyłam .. a on ciagle mówi jak tego załuje... zamiast starac sie odbudowac moje zaufanie to ciągle mówi jaki z niego dupek ito. ze jest głupi ale ma szczescie bo mu wybaczyłam itp... powiedziałam mu zeby juz tak nie mówił, nie chce już to tego wracam po raz kolejny ... no dobra teraz niby chce wszystko odzyskać.. tylko jakoś nie widze żeby to robił.. przed tym incydentem codziennie pisał itp i wgl widąc było ze mu zalezy.. a teraz od czasu do czasu odezwie się na gadu... ale niby, że mu bardzo na mnie zalezy.. nie wiem pewnie nie chce się narzucać.. jak myślicie ?

Gość by....
nie pomogłas mi ;] ha jego sie nie będe narazie pytać

witam w klubie mam to samo koles przestal sie odzywac a bylo naprawde super ;/ nie odzywal sie tydzien a przedwczoraj napisal mi na gdau ze teskni... i co ja mam o tym myslec masakra podejrzewm ze zawrocil mi w glowie czulymi slwokami a teraz mu sie znudzialam fuck!!!:( czy ja nie moge trafic na kogos normalnego

Gość często ludzie bawią
się kosztem innych... też to przerabiałam! i nadal czekam ! tylko teraz czekam kiedy przestane o nim myśleć, kiedy znowu pojawi się uśmiech na mojej twarzy

no wlasnie :( wszyscy mi mowia co sie z Toba dzieje ze caly czas siedze sama rozmyslam :( a jak mamnie rozmyslac jak koles zabawil sie moim kosztem po co to robil cholera jasna:( az teraz mi sie plakac chce to niesprawiedliwe ...

Gość malwiniątko.
Hmm... a spotykacie się? po ile macie lat w ogóle?

spotykalismy sie wiezielsmy sie 5 razy znamy sie od miesiaca caly czas bylo super slodkie smsmy telefony czulam ze mu zalezy jakis tydzien temu przestal sie odzywac tzn odpsiywal mi na smsmy ale takkos dziwnie dalo sie odczuc ze cos jest nie tak no i przedwczoraj mi napisal na gg ze teskni...:(nie wiem ja sie do niego juz nie odezwe jak bedzie chcial sie spotkac to pewnie napisze jak nie tzn ze ma mnie w glebokim powazaniu:( a mamy po 26 lat

Gość malwiniątko.
może nawinęła mu się lepsza sztuka... i ma Cie w nosie. Takie są realia. Radze się z tym pogodzic. Już masz swoje lata. nie trac czasu na dupka;) hihi. Jak kocha to wróci. Będzie pisac, dzwonic itp. a jak się nie odzywa i dziwnie pisze tylko czasami to daj sobie siana z nim;D

kurde wiem ze mam swoje lata i to mnie dobija az mi sie plakac chce ze nie moge na nikogo trrafic:( ja potrzebuje kogos bliskiego no ale coz moze nie jest mi to pisane... a do niego nie napisze i juz nie bede sie upokarzac widocznie tak jak mowisz znalazl sobie lepsza sztuke szkoda tylko ze nie ma na tyle godnosci zeby powiedziec mi to prosto w oczy szkoda...

Gość malwiniątko.
niemartw się... najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz...:( One przyjdą sama. Nie wolno na siłe szukac miłości, przyjaźni itp. To samo nadejdzie. Nie będziesz się spodziewac a może za miesiąc czy pół roku zapoznasz miłośc życia. a może to własnie On jest tą miłościa. Tylko narazie Twoja znajomośc nie układa się po Twojej myśli, a przecież nie wiadomo co wydarzy się jutro.

wiem ze nic na siel nie zaplanuje:( ale myslalam ze to on ze wreszcie cos zaczelo sie dziac w moim zyciu moze wlasnie dlatego to tak boli...:(ale dzieki za odrobinke nadziei:)moze kiedys cos mi sie w zyciu uda...

Gość malwiniątko.
Głowa do góry. Miłośc w życiu to podstawa:) ale nie zawsze jest tak kolorowo:) POZDRAWIAM!:) życzę szczęsia, miłości i powodzenia, heh:) P.S a skoro napisał,że tęskni to z palca tego nie wyssał.:P

Gość by....
u nas była inna sytuacja , bo ja takby dałam mu kosza powiedziałam , ze nie chce związku i on wtedy sie wkyrzul była kłotnia itp ;] jak rozmawiam z nim na gadu to jest super, ale juz nie pisze cąłymi dniami sms ha ;d niby nic do niego czułam, ale przyzwyczaiłam się do gościa.. a wiem, ze to jest typek podrywacza ;] słyszałam o nim co nie co i te co nie co jest prawdą ;)

by.. no to troche inaczej bo ja wrecz przeciwnie wie napewno ze mi zalezy na tej znajomosci ale widocznie on zmienil zdanie( a wczesniej okazywal ze tez mu zalezy czy to na spotkaniach czy w smsach )a teraz cos sie zmienialo jak ja nie napisze smsa to on nie pisze ale niby teskni to ja czegos tutaj nie rozumiem;/

Gość może napisz mu
czy się spotkacie, bo chcesz wiedzieć na czym stoisz ! wiem, że to nie jest łatwe, ale będziesz wiedziała co dalej zrobić z tą znajomością

no wlasnie to jest trudne bo nie chce wyjsc na taka co sie narzuca ale tak jutro zrobie napsze mu dokladnie czy chce sie jeszcze ze mna zobaczyc ...

Gość by....
może chłopak nie chce zwi azku, może boi sie swoich uczuc.. albo porpostu się juz znudził... może nie ma kasy na koncie ;) duzo jest tych może, najlepsza będzie rozmowa w cztery oczy, ale nie mów mu od razu ze Ci zalezy, b o moze sie wystraszyc ;)

Gość by....
ja kiedyś miałam taką sytuacje, ze spotykałam się z chłopakiem rzadko, bo mieszkalismy dośc daleko i on zapewniła mnie ze mu zalezy pisał sms na gadu dzwonił ... z dnia na dzien jak sie spotkalismy ja taka uradowana , ze się z nim spotkał.. powiedział mi , ze to nie masensu bo odłegłośc, ze chce mnie znac, ze chce mnie za przyjaciólke , ze będzie o mnie zawsze myslał w wyjątkowy sposób, ze nie zasługuje na niego hahahah :D a to wszystko znaczy odwal się ;] tylko jedno mnie zastanawia, dlaczego dzien wczesniej mówił, ze mu na mnie zalezy jak na dziewczynie itp ;] jeszcze najlepsze spotkał się ze mna i był w stanie nietrzeźwym to nie chciałomi sie z nim nawet rozmawiać ;] ha a na drugi dzien zadzwonił , zeby wyjasnic to nic nie mówił powiedział, ze bedzie sie zachowywał tak jak ;] hahah ;D smieszny chłopak , ale oni tacy są ;)

hmm nadszedl weeknd zobaczymy czy bedzie sie chcial spotkac... poczekam na jakas wiadomosc jesli dzsiaj mi nic nie da znac tzn ze mu nie zalezy i ma mnie gdzies...i trzeba bedzie sie z tym pogodzic trudno kolejny ktory mnie wystawil ale co zrobic widocznie nie mam szczescia...

hej no i chcial sie spotkac napisal dzsiaj ze przyjedzie do mnie ja sie przygotowalam itp a tu sms ze nie da rady:( qzwa mam go gdzies!!!co ja sobie myslalam glupia koniec!!!mam juz dosc lez facetom od dzsiaj mowie nie!!nie zaufam juz chyba nikomu:(

Gość by....
o kurde jaki .. olej go sobie Kochana.. znajdziesz lepszego, wiem ze to cięzko zrozumiec, ale tak będzie.. ja sie spotkałam z moimhm tzn spotkałam hahaha, zauwazyłam go na imprezie ;] i było fajnie wszystko.. ale hm.. nie wiem co zrobic.. on się zmienił ... ja mu to powiedziałam... a on mi powiedział, ze przeciez musze go poznac całego.. ale ja sie domyslam o co chodzi ;] bo ja dla niego byłam wredna tak troche wiecej i pewnie sie odpłacic ;p