Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AiYoriAoshi

SZCZUPŁA, A JEDNAK.

Polecane posty

Jestem szczupłą osobą - 170 cm, 52 kg wagi, a jednak po wewnętrznej stronie ud mam niewielki cellulit. Jak sobie z nim poradzić? Szczerze mówiąc jestem zielona w tym temacie. Jakieś dobre kremy?

Fakt. Co do diety - jaka temu sprzyja? Z tą kawą poczytam w internecie. Może znajdę to, co masz na myśli.

"kończyć kąpiel oblewając się lodowatą wodą - raz na tydzień nakładac maseczkę z (najmniejsza ilośc, więcej masy- zwiekszyć proporcje)- 2 łyżeczki cynamonu, 2 lyzeczki imbitu 2 rozpuszczalnej kawy, 1 oliwy z oliwek, 2 spirytusu- owinąć folią, nałożyć rajstopy i po 20 minutach zmyć. Natrzeć oliwką A codziennie kilka minut nacierać tą maseczką." http://www.we-dwoje.pl/jedrne;cialo;-;sposob;na;cellulitis,artykul,1868.html dieta: zero soli, zero uzywek(alkohol,papierosy,kawa) zero kurczakow, smazonego miesa ogolnie, duzo zielonej herbaty, arbuz i czeresnie to najlepsze owoce no i duzo wody z cytryna

Z diety wszystkiego przestrzegam oprócz braku kurczaków. :P Nic to, spróbuję z tą maseczką, kupię polecane przez Ciebie kosmetyki i zobaczymy - bo komicznie to u mnie wygląda przy takiej sylwetce. :) Dziękuję bardzo za rady.