Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mergarita

czy warto poswiecac 4 zwiazek dla zauroczenia ?

Polecane posty

Gość mergarita

jestesmy 4 lata razem,o by byl cudowny, kochal mnie nad zycie i byl ostoja wiernosci. Ja nie nie zawsze sie zachowywalam fair, a to oklamywalam, a to nie spedzac z nim czasu, a to skompilkowalam nasz wyjazd tak zeby jego siora z nami nie pojechala. wkurzyl sie i sie zmienil. olewa mnie, nei dzwoni, poznal pewna laske, 7 lat mlodsza, ona ma chetke na niego i wydzwania za nim, czasami sie z nia spotyka, niby jest dla niego tylko kolezanka, a mnie powiedzial ze musi odetchnac, raz mi mowi ze mnie kocha, jeszcze kocha a raz ze nei zagwarantuje mi ze bedziemy dalej razem, ze tak sie porobilo ze moze lepiej sie z tego wycofac. Pluje sobie teraz w twarz ze tak narobilam, ze wszystko sie popieprzylo, powiedzcie mi co zrobic aby utrzymac ten zwiazek, jak go przekonac?

Gość mergarita
zadne przyzwyczajenie, tylko milosc. ja wlasnie chce pokazac, ze sie zmienie, chce mu pokazac ile dla mnie znaczy tylko ze on nie daje mi szansy... bo sie nie chce spotkac, ani nie dzwoni

Gość mergarita
ale weisz jak jest, jesli nei znajdujesz czegos zwiazku to szukasz gdzie indziej.... wiec to ja musze sie zmienic, nie mgoe go stracic, bo zawali mi sie caly swiat