Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bazienka bardzo proszę

Bazieńka, jesteś jeszcze na forum???

Polecane posty

Gość bazienka bardzo proszę

Zapytałam Cię na jakimś temacie ale mi kurcze uciekłaś:) Chcialam zapytać o pracę po psychologi.. Niedługo przyjdzie mi się za nią rozglądać, jestem ciekawa, czy trudno tak bez znajomości?? Ty pracujesz w zawodzie albo chociaż wykorzystujesz w pracy to, czego nauczyłaś się na studiach? Napisz coś jeśli jesteś, niezabardzo mam z kim o tym pogadać:)

Gość bazieńka bardzo proszę
podnoszę:)

Gość o nieeeeeeeeeeee.....
bazienka psychologiem w szoku jestem bazienka na wrózkowych topikach wyspowiadała sie ze ugania sie za jakims małolatem dużo młodszym od niej a on ma ją w dupie daty ich urodzin podawała własnym oczom nie wierze ze ona jest po psychologii boże chroń nas przed takimi popapranymi psychologami

Gość o nieeeeeeeeeeee.....
o ile pamietam on ma około 18 lat

Gość nie ma sęsu kupować kredęsu
Podłączę się, bo też mnie to interesuje :P A na kafetełe baź nie jest psychologiem, nie musi świecić mądrością, wiedzą i podejściem psychologicznym, więc przestańcie pieprzyć głupoty i analizować wszystkie jej wątki na forum 🖐️

Gość ależ właśnie ona się
wielokrotnie udzielała w tematach psychologicznych :) wydaje mi się, że jest psychologiem... ale wlasnie tylko tutaj:P

oczywiście zawsze musi znaleźć się jakiś mądruś, który musi się dowartościować obelgami na innych:o zastanów się co piszesz, zazdrościsz wykształecenia, mocnego charakteru czy podejścia do ludzi kobiecie, która ma te cechy w małym paluszku? Niech każdy patrzy na siebie, co?:o

Gość tee o nieeeee
a ty tak we wszystko wierzysz co tu ludzie wypisują :o bueheheh

Gość nie ma sęsu kupować kredęsu
Ale naskakujecie na nią przy tematach niepsychologicznych, a nie przy tych psychologicznych. Przy bzdetach o wróżbach ma prawo napisać, że jej uszy Shreka urosły, a do jej zawodu i umiejętności psychologicznych niczego to nie wnosi. I mi się wydaje, że jest psychologiem z wykształcenia w realu. Ale niekoniecznie pracuje w zawodzie, chociaż bacznie jej poczynań nie śledzę :P

Gość fajniiiiiiiiiiiii
bazienka sama pod swoim czarnym nickiem podała daty urodzin swoich i tego małolata i zapytała jak go zdobyć czy cos w tym stylu jak znajde podam wam linka

akurat jej wierzę, widziałam dość fachowe wypowiedzi Bazieńki (w związku z tym, że kończę ten sam kierunek wiem co mówię:o), a reszta to wynik moich obserwacji jej osoby na forum - więc nie ma tu do rzeczy wiara, pisze to, co o niej sądzę. Zresztą po co ta dyskusja? Chyba, że Ty masz mi coś do powiedzenia w związku z pracą psychologa?:) Kurcze, a wszyscy mówili, żebym szła na jakieś zarządzanie, zeby dostać potem pracę w gminie czy urzędzie powiatowym... Wielkiego świata mi się zachciało hehe:)

Gość a podobno ona z nim jest
5 lat? może te daty to nie były jej i tego jej chłopaka, tylko np kogoś ze znajomych? o tym nie pomyśleliście jełopy :classic_cool:

Gość fajniiiiiiiiiiiii
na stronie 4 tematu

Gość fajniiiiiiiiiiiii
'' ale podobno'' mądrale ktoś tu napisał ze 5 lat z nim jesteś to ile on miał jak go poznałaś dzieciątko ?

baź, mogłabyś podać mejla? mam pare pytań, które wolałabym zadać na osobności:D

Gość nie ładnie bazienko
to ja ci wróże kopnie cie w dupe jeden i drugi pani psycholog