Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezankaFranka1234

jaki zawód?

Polecane posty

Gość kolezankaFranka1234

jaki zawód jest bardziej dochodowy.ciekawy:fryzjer stylista,pedagog szkolny,fotograf,florysta,kosmetyczka czy marketingowiec???bo w tych kierunkach mam zdolnosci i zainteresowania i nie wiem co wybrac,zeby wybrac najlepiej??w sumie troche chodzi tez o to czy jest opłacalny bo wszystko co wymieniłam lubie i sie tym interesuje ,ale nie wiem w jakim kierunku sie kształcić,zeby to za 3 lata było nadal przyszłosciowe i dochodowe

Gość 10dniowa jest baaardzo
fryzjer stylista

Gość kolezankaFranka1234
tylko nie piszcie,ze ja musze wiedziec,nie wiem co wybrac,licze na opinie tych,ktorzy juz pracuja i powiedza mi co mi sie bardziej opłaca

Gość don pedro dela marke
czyli wychodzi, ze najmniej ambitny zawód jest najbardziej dochodowy bo przeciez fryzjer nie musi byc po studiach,a pedagog chyba tak no nie?:)

Gość don pedro dela marke
chcesz byc golibrodą?:)

Gość Iwonaa.a.a.a
DOBRY FRYZJER I DOBRY KOSMETOLOG :)

Gość kolezankaFranka1234
Już wiem - mogę czesać dzieci w szkole i później robic im zdjęcia - będę jednocześnie pedagogiem, fotografem i fryzjerem:)

Gość Iwonaa.a.a.a
pedagog zarabia malo i trudno o prace!!! marketingoweiec - trzeba byc na prawde dobrym, zeby sie wybic!!! Reszta konczy w tesco. Może kosmetologia... Nie musisz byc przeciez kobieta od tipsow, ale jakiejs zabiegi na cialo... ? Brzmi ciekaiwe. Ja skonczylam wlasnie ekonomie, o platna prace nie bylo trudno, ale latwo tu sie wypalic... POWODZENIA;)

Gość sonda sonda sonda sonda
żeby zarabiać przyzwoicie jako fryzjer, trzeba być naprawdę dobrym w tym fachu... http://sonda.hanzo.eu/sondy ,84772,JL08.html

Gość funky punky flashy shoes
Nie patrz tylko na to, który zawód jest najbardziej opłacalny, bo nigdy nic nie wiadomo. Np. możesz zostać fotografem, zawojować cały świat swoim talentem i zarabiać tyle, co jakaś 'gruba ryba' ;-)

Gość ktoś tu dobrze pisze
bo np taki kucharz nie ma za bardzo okazji do wybicia się, ale będąc fotografem jesteś jak wolny strzelec.. jeśli twoje zdjęcia będą dobre to możesz zajść na prawdę wysoko, za to jeśli będziesz kiepska to nawet do sesji rodzinnych cię nikt nie będzie chciał.

Gość ooollimia
Chyba jednak coś co teraz jest związane ze stylizacją, wizażem. Ja zdecydowanie postawiłabym jednak na taką szkołe, gybym teraz miała sie na coś zdecydowac http://www.dziewulscy.pl/

Gość fhyvyf
fakajcie dyda!

Gość apo.kaikodaimonos!!!!!!!!!!!!!
Wszystko zależy, czy znajdziesz niszę i jak się wkopiesz w to, co robisz.

Gość to zalezy czy pozniej
bedziesz miała szanse na otwarcie czegos swojego. wiadomo najpierw trzeba zdobyć doswiadczenie we fryzjerstwie lub jako kosmetolog, zdobyc klientki a potem zalozyc swoj salon i mozesz fajnie zarabiac, bo pracując u kogoś kokosów nie zarobisz. moja kolezanka po kosmetologii zarabia najnizsza krajową plus premia 200zł więc wiesz...

Gość przyszłanna
Pomysł olimpi jest mi najbliższy. Już od dawna interesowałam sie moda, wizażem i chyba własnie czas juz zdecydowac o tym co chce sie robić. A czy po Studium Dziewulskich nie ma problemu ze znalezieniem pracy ?

Gość gość
Najważniejsze jest własnie to zeby wybrać szkołe zgodną z własnymi zainteresowaniami i potem zeby tez miec szanse po jej ukończeniu na znalezienie dobrej pracy.I troszkę z tą myslą własnie powinnismy wybierac sobie szkołe w tym przypadku studium wizażu i charakteryzacji.

Gość gość
Moja koleżanka miała podobny problem, ale wybrała Studium. I to poszła jeszcze do Dziewulskich na wizaż i charakteryzajce. I teraz patrzac z perspektywy czasu zrobiła bardzo dobrze, bo juz na drugim roku udało się jej znalezc prace.